Οι 3 φορές που κατέθεσαν (προς το παρόν) και όσα θυμούνται με «δόσεις» οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Ε67» - «67Β» και «67ΣΤ»! Όσα είπαν και «έκαψαν» τους αρχηγούς της «Θύρας 7» Ιωσήφ Αντιζά , Μάριο Χανδρινό, Πέτρο Κιάτο και άλλους εφτά υπαρχηγούς.


edolio5 team

Το edolio5 έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή που «χτίστηκε» αυτή η δικογραφία ότι γνωρίζει τα ονόματα των προστατευομένων μαρτύρων που καταθέτουν πλέον με δόσεις και με ψευδώνυμα αλλά δεν θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους.

Η «Αγία Σκέπη» της Κολάσεως! Στο εφετείο Αθηνών αντί για την Κρήτη θα γίνει στις 29 Μαϊου η δίκη διατάσσει το δικαστικό βούλευμα του Αρείου Πάγου εξαιτίας φόβων για επεισόδια από συγγενείς. Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου και 5 ακόμα κατηγορούμενοι στο εδώλιο για ανθρωποκτονία, εγκληματική οργάνωση και άλλα κακουργήματα.


edolio5 team

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και παίρνει πλέον τον δρόμο για την δικαστική αίθουσα!

Περπατάει και παραμιλάει στο Σύνταγμα (κάνοντας τον γύρο 2 φορές) με γυναικεία συνοδεία και έγγραφα ανά χείρας! Ο Σταυριανουδάκης που εκδιώχθηκε κλοτσηδόν από την καρέκλα του Γ.Γ. στο Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει με τις εκατοντάδες αγωγές που έρχονται. Η απολογία του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων και τα μασημένα λόγια που τραύλιζε. Δείτε το βίντεο


edolio5 team

Όταν όταν ο σκύλος φτάσει έξω από την πόρτα σου είναι αργά για να του ρίξεις κόκκαλο για να πάψει να γαβγίζει!

Τα «μικρά» της δίκης για το Μάτι που κανείς δεν πήρε χαμπάρι! Η αιτία αναβάθμισης του παντός καιρού Τσουβάλα, η κουμπαριά με τον Γιάννη Λαβράνο, ο εγκλωβισμός εκατοντάδων αυτοκινήτων που κάηκαν και η απουσία έστω και αστυφύλακα από το εδώλιο που έκατσαν 21 κατηγορούμενοι.


edolio5 team

Οι μαχαιριές που δέχεται εκ των έσω η δικαιοσύνη εξαιτίας αποφάσεων από συγκεκριμένους δικαστές δεν έχουν τελειωμό και πολύ δύσκολα πλέον θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι της.

Το φιάσκο του πολυδιαφημισμένου «παραδικαστικού» στην Κέρκυρα και οι 30 μάρτυρες που παρέστησαν! Η πρώην εισαγγελέας Μαρία Τατάκη και η ποινή που της επιβλήθηκε. Τα κακουργήματα που δεν «στέριωσαν» στο ακροατήριο και το κατηγορητήριο που «έσκασε σαν φούσκα» σε μια δίκη - υπόδειγμα.


edolio5 team

Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι και η τελευταία που οι τίτλοι των εφημερίδων δεν αποδίδουν μια δικαστική έκβαση όταν αυτή δεν πάρει σάρκα και οστά μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Μια περίεργη και υπέρογκη δωρεά 40 εκατ. ευρώ της οικογένειας Λάτση επί ημερών Μενδώνη! Στα τσουβάλια με τα εκατομμύρια που δόθηκαν στο υπουργείο πολιτισμού από την οικογένεια Λαιμού ήρθαν να προστεθούν και άλλα που έστειλε ο Σπύρος και η Ντόροθι.


edolio5 team

Σήμερα σας έχω μια απίστευτη δωρεά ενός απίστευτου ποσού που χρήζει περεταίρω έρευνα.

«Πρωτοπαλίκαρα» 2 ομάδων «νονών της νύχτας»! Συνελήφθησαν οι 4 βομβιστές (οι 2 αλλοδαποί) που ανατίναξαν την κάβα στον Νέο Κόσμο και το πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά! Η δίωξη εκβιαστών τους «πιέζει» για να μιλήσουν και να ονοματίσουν τους εντολείς τους.


Του ειδικού συνεργάτη

Οσμή νονών της νύχτας έχουν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων που ανήκουν σε 2 διαφορετικές ομάδες αλλά δουλεύουν και «αυτόνομα» για την Αλβανική μαφία, από την δίωξη εκβιαστών Εκβιαστών για τις εκρήξεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα που έγιναν με διαφορά τριών ημερών στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου για να «σβήσει» την ετυμηγορία όνειδος του τριμελούς πλημμελειοδικείου στην δίκη για το Μάτι! Έφεση για όσους εμπλεκόμενους αθωώθηκαν, στα ελαφρυντικά που έριξαν στα μαλακά τους ενόχους και ο προσδιορισμός του εφετείου τον Ιούνιο. «Η απόφαση να καθαρογραφεί σε 10 μέρες».


edolio5 team

Απαλλάσσεται, μετά την παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα  η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που εξέδωσε την πρωτόδικη απόφαση για Μάτι από κάθε άλλη επαγγελματική υποχρέωση, ώστε μέσα στον Μάιο να έχει ολοκληρωθεί η καθαρογραφή της απόφασης για την τραγωδία.

Με αφορμή την δολοφονία στο Ρέντη του αστυνομικού Λυγγερίδη μια δικογραφία - εκδίκηση για να κλείσει ο Μητσοτάκης φυλακή τον Μαρινάκη! Η άσχετη συνομιλία Καραπαπά με τον γιο του εφοπλιστή και οι «εκτιμήσεις» της ΕΛΑΣ για να είναι πλούσιο το διαβιβαστικό. Το ανάστημα που σήκωσε ο μιντιάρχης απέναντι στον «αυτοκράτορα» αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα Τέμπη και η ξεφτίλα με την αποπομπή 2 υπουργών που δεν μπορεί να καταπιεί το Μαξίμου. «Θέλω το κεφάλι του τώρα».

 


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τόσο οι φυσικοί αλλά κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αστυνομικού Λυγγερίδη δεν θα πρέπει απλά να βρεθούν αλλά θα έπρεπε ήδη να έχουν βρεθεί. 

(Ν2) Το δικαστικό παρασκήνιο της αθώωσης στην δίκη για το Μάτι με ονόματα! Ο ανακριτής Θανάσης Μαρνέρης ζήτησε 3 φορές την αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακουργήματα αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Οι κατηγορούμενοι που αξιοποιήθηκαν από την κυβέρνηση και δεν ήθελε να έχουν «μελανά» σημάδια και οι 3 δικαστές που επέμεναν να παραπεμφθούν για πλημμελήματα.


edolio5 team

Όσοι πέφτουν σήμερα από τα «σύννεφα» θα πρέπει να διαβάσουν αυτό το ρεπορτάζ. 

Ετυμηγορία όνειδος και ντροπή για την δίκη των 104 νεκρών στο Μάτι! Η απαίτηση της προέδρου του ΑΠ Ιωάννα Κλάπα να καθαρογραφθεί σε 3 μέρες η απόφαση και η βέβαιη άσκηση έφεσης από την εισαγγελία. Ο κίνδυνος παραγραφής σε 2 χρόνια και η οργή των συγγενών που είδαν αθώους και ενόχους (όλα τα ονόματα και οι ποινές) να φεύγουν για το σπίτι τους χαμογελαστοί και έκαναν γιαπί την αίθουσα του δικαστηρίου (VIDEO) . 111 χρόνια φυλακή στο καθένα σε 4 κατηγορουμένους αλλά ούτε μια μέρα δεν θα κάτσουν στο κελί.


edolio5 team

Δραματικά είναι τα όσα εξελίχθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου στην δίκη για το Μάτι έπειτα από την ανακοίνωση των ποινών των ενόχων.

Ιδού όλο το κλητήριο θέσπισμα! Στο Γ' τριμελές 19 Ιουνίου οι 13 κατηγορούμενοι που «έδωσε» χαρτί και καλαμάρι ο «πρόεδρος - περίγελος». Όσα γράφει η εισαγγελέας εφετών Κατερίνα Ψύρη και το σκεπτικό που στηρίχτηκε η δίωξη τους μετά τις 2 καταθέσεις από τον Στίγκα.


Του ειδικού συνεργάτη

Όλα κάποτε τελειώνουν που λέει και το γνωστό άσμα. Κυρίως όταν υπάρχει και ένα «βαθύ λαρρύγι» για να προωθήσει το τέλος νωρίτερα από ότι πρέπει.

Με «εγκέφαλο» υπουργό στήνουν νέο Noor1! Τα SMS που εκβιάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη: « Να του πείτε ότι θα πάει φυλακή αν εμείς το θελήσουμε». Η παρέα των «σκληρών» ποινικών στις φυλακές Δομοκού που ζητάει 10 εκατ. ευρώ για να μην «υπογράψουν» οι προστατευόμενοι μάρτυρες τον μιντιάρχη.

 


edolio5 team

Είναι βέβαιο ότι οι εμπλεκόμενοι στην δικογραφία για την δολοφονία Λυγγερίδη, στο βαθμό που εμπλέκονται απολογούνται στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είτε παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, είτε μένουν ελεύθεροι αφού δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή τους.

«Εμφύλιος και αίμα» χωρίς έλεος στους «Κασιδιαρικούς» που μοιράστηκαν στον Μητσοτακικό Εμφιετζόγλου και τον Καρατζαφερικό Καμπούρη! Ο Κώστας Αντωνόπουλος, σύζυγος της δικηγόρου Βάσως Πανταζή που υπερασπίζεται τον έγκλειστο «κατακρεούργησε» τον Χαράλαμπο Γιώτη που είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι Αθηναίοι» για την μεταγραφή του στον χρεοκοπημένο κατασκευαστή.

Του ειδικού συνεργάτη

Η φτώχια φέρνει γκρίνια και η μιζέρια ανέχεια! Αργά ή γρήγορα θα γινόταν αφού το φαινόμενο να πηδάνε από το καράβι για να μην πνιγούν είναι μια παλιά συνταγή.

Στις 17 Μαϊου η εισαγγελική πρόταση! Η πολύκροτη δίκη που διήρκησε 7 μήνες, του τεράστιου οικονομικού σκανδάλου της Follie Follie και η ποινική τύχη όλης της οικογένειας Κουτσολιούτσου που τρέμει να μην επιστρέψει στην φυλακή.


edolio5 team

Στις 17 Μαΐου, δηλαδή περίπου 6 χρόνια μετά την αποκάλυψη της έκθεσης – βόμβα της εταιρείας Quintessential Capital Management (QCM) για τα οικονομικά δεδομένα της Follie Follie, μιας εταιρίας κολοσσού, έρχεται η πρώτη επ΄ακροατηρίω αποτίμηση της ποινικής τύχης της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Όλα έγιναν έξω από το μαγαζί λέει ο ιδιοκτήτης του Cabaret Γιάννης Μωράκης! Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε στην καρωτίδα τον 23χρονο έξω από το νυχτερινό κέντρο. Είναι θέμα ωρών η σύλληψη του με «σφίγγα» τους μάρτυρες που νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένοι και είδαν τα πάντα αλλά δεν θέλουν μπλέξουν. Ο τσαμπουκάς, το 22αρι που κόλλησε, ο στρατιωτικός, η εμπλοκή των 10, τα ναρκωτικά και η λεπίδα που γέμισε με αίμα τα σκαλοπάτια.


edolio5 team

Από το γεγονός ότι το θύμα ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και συμμετοχή σε ληστεία, το επικράτεστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι το θύμα να συναντήθηκε με το δράστη έξω από το νυχτερινό μαγαζί Cabaret, μαζί με φίλους τους να ξεκίνησε ένας καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ. Η μοιρασιά ναρκωτικών ή το ρίξιμο σε μια «δουλειά» θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο.

Βόμβα! Ροζ βίντεο «ειδικών γούστων» με γραμματέα - ερωμένη πολιτικού αρχηγού και την αυτού εξοχότητα! Ο κοριός μυστικών υπηρεσιών που κατέγραφε με ήχο και εικόνα τα πάντα στην ερωτική φωλιά και άφησε άφωνους ακόμα και τους πράκτορες που το είδαν.



Του ειδικού συνεργάτη

Οι πιστοί αναγνώστες έχετε ήδη ενημερωθεί με παλαιότερη ανάρτηση!

Ο προστατευόμενος μάρτυρας «67Ε» που «δίνει» κόσμο και κοσμάκη για να γλιτώσει ο ίδιος! Τα ανταλλάγματα που ζητάει συγγενικό του πρόσωπο από υπουργό για να «υπογράψει» στελέχη της διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως καθοδηγητές της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης. Οι 3 καταθέσεις του και η μνήμη που «γεμίζει» ανά διαστήματα.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι πέντε έγιναν τρεις και τελικά έμεινε ένας «πρόθυμος» για να μιλήσει για όσα ξέρει και δεν ξέρει!

Έκοψε τις φλέβες του ο «Κοκός» στα κρατητήρια των δικαστηρίων! Η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μόλις άκουσε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την προφυλάκιση του. Αστυνομικός του τύλιξε το χέρι με το σακάκι της στολής για να σταματήσει το αίμα. Νοσηλεύεται στο «Σωτηρία».


edolio5 tema

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Μέχρι τώρα απολογήθηκαν 24 άτομα και οδηγήθηκαν στην φυλακή μόνο 4! Η πολυδιαφημισμένη δικογραφία και η σύλληψη - φιάσκο του 16χρονου αδελφού, του ήδη προφυλακισμένου για την δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη που του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος (!) να μην πηγαίνει στο γήπεδο. Ο αρχηγός της Θύρας 7 «Κοκός» που δεν έπεισε για την μη συμμετοχή του σε έκνομες πράξεις.


edolio5 team

Συνεχίζονται οι απολογίες του πρώτου «κύματος» των κατηγορουμένων της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης για τη μεγάλη δικογραφία που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο στου Ρέντη αλλά και σειρά άλλων εγκληματικών πράξεων.

Αυτός είναι! 45 χρόνια κάθειρξη σε γνωστό 64χρονο δικηγόρο για βιασμό 2 ανήλικων αδελφών 9 και 11 ετών. Η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που είναι σε εξέλιξη σε βάρος του, η μηνύτρια Αρετή Παληού (που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου) και οι 25 συνεδριάσεις του δικαστηρίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που τον έστειλαν στην φυλακή χωρίς δεύτερη κουβέντα.


edolio5 team

Την υπόθεση αυτή την παρακολουθεί το edolio5 από την πρώτη στιγμή και από πολύ κοντά! 

Παρακαλούσε για αναβολή ο κολλητός του Κασιδιάρη ενεχυροδανειστής Τρύφων Μπουγάς! Η δίκη με κατηγορούμενο τον Άρη Σπίνο που αποκάλυψε το «βίο και την πολιτεία» του αλλά αποφεύγει σαν τον «διάολο με το λιβάνι» την ακροαματική διαδικασία ως μηνυτής. Τι φοβάται ;


edolio5 team

Ίσως αποτελεί μοναδικό φαινόμενο ο μηνυτής να μην θέλει να γίνει η δίκη!

Η δίκη της πρώην εισαγγελέα της Κέρκυρας για τις «χαμένες» δικογραφίες και η κατάρριψη των κακουργηματικών κατηγοριών! Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος της Νίκος Αγαπηνός για τα πλημμελήματα που της αποδόθηκαν και την βέβαιη δικαίωση της στο εφετείο.


edolio5 team

Απάντηση στην καταδίκη της δίνει η πρώην εισαγγελέας της Κέρκυρας δια του συνηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, ο οποίος τονίζει πως η απόφαση «μετέτρεψε την πλειάδα κακουργηματικών κατηγοριών σε μία κατ’ εξακολούθηση για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας».

19 Ιουνίου προσδιορίστηκε η δίκη των Σπαρτιατών για τις καταγγελίες που έκανε ο Στίγκας σε βάρος τους! Στο εδώλιο και ο Ηλίας Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός μαζί με έναν δικηγόρο. Από μέρα σε μέρα η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου για την έκπτωση και των 12 από την βουλή. Την ίδια ώρα «σφάζονται» τα «ορφανά» του εγκλείστου στον Δομοκό με και ο ένας λέει προδότη τον άλλον.


edolio5 team

Για μετά τις ευρωεκλογές προσδιορίστηκε η δίκη των 13 κατηγορουμένων που θα καθίσουν στο εδώλιο. 

Ισόβια στον δράστη για την δολοφονία στο Βλυχό Μεγάρων! Η βεντέτα που φοβούνται όλοι ότι αρχίζει και ο ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας που μίλησε στο edolio5 για ηθική δικαίωση της οικογένειας που ήταν συνήγορος και έχασε τον άνθρωπο της.


edolio5 team

Την προηγούμενη Δευτέρα 15/4 έπεσε η αυλαία στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών στην δίκη της δολοφονίας που έγινε στο Βλυχό Μεγάρων στις 8/12/22 .

Στήνουν εγκληματική οργάνωση με «σου είπα και του είπα»! Οι 3 προστατευόμενοι μάρτυρες με τα ψευδώνυμα «67Β», «67Ε» και «67ΣΤ». Οι 3 καταθέσεις που έχουν υπογράψει για να γλιτώσουν οι ίδιοι τις κακουργηματικές ποινικές διώξεις και η εντολή από «πολύ ψηλά» για να «δέσουν» στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τις 21 Δεκεμβρίου το edolio5 είχε αποκαλύψει τον ρόλο τους. Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στην Νέα Φιλαδέλφεια και η «συνάντηση» με τους αρχηγούς της «Θύρας 7» Ιωσήφ Αντιζά και Χανδρινό.


edolio5 team

Όσοι διαβάζουν με επιμέλεια το edolio5 γνωρίζουν χθες αυτά που οι άλλοι θα μάθουν αύριο! Δεν ήμαστε προφήτες αλλά κάνουμε ρεπορτάζ μέρα νύχτα.

Η ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων καταγγέλλει «τραμπούκο - πορτιέρη» στο Υπουργείο Δικαιοσύνης! Το ραντεβού με τον γενικό διευθυντή και η ιδιαιτέρα του υπουργού που μεσολάβησε για να «μαζευτεί» ο υπεύθυνος ασφαλείας που έβριζε χυδαία τους συνδικαλιστές.


edolio5 team

Εξοργισμένοι είναι οι δικαστικοί υπάλληλοι από τη συμπεριφορά που αντιμετώπισαν στο πλαίσιο επίσκεψής τους στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πήγε με χειροπέδες στην ανακρίτρια το «πουλέν» του Κασιδιάρη, Κωσταντίνος Φλώρος αλλά αφέθηκε ελεύθερος με μια «περίεργη» απόφαση! Δεν μπορεί να πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μετρά. Πως θα εφαρμοστεί αυτό μέσα στην βουλή ; «Νομική ατέλεια που εκθέτει την ήδη τραυματισμένη δικαιοσύνη» λένε στο edolio5 έγκριτοι ποινικολόγοι.


edolio5 team

Ελεύθερος με έναν όρο που στην πράξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί αφέθηκε ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για το επεισόδιο στη Βουλή και συγκεκριμένα ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο.

Όλο το παρασκήνιο και το επεισόδιο που ετοίμαζαν! Συνελήφθη με χειροπέδες πισθάγκωνα ενώ προσπάθησε τρέχοντας να ξεφύγει. Παραπέμφθηκε για κακούργημα με ποινή που προβλέπει 10 χρόνια κάθειρξη το «πουλέν» του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη που γρονθοκόπησε μέσα στην βουλή αναίτια και πισώπλατα τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο. Ο φανταστικός διάλογος για να «δικαιολογήσει» τον τραμπουκισμό του και τα κλάματα που έβαλε στην ΓΑΔΑ ο Κώστας Φλώρος για να τον λυπηθούν.


edolio5 team

Έχοντας πλέον αντιληφθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωσταντίνος Φλώρος ότι βιώνει τις τελευταίες ημέρες του στο Ελληνικό κοινοβούλιο εξαιτίας τις επικείμενης έκπτωσης του με την απόφαση του εκλογοδικείου αποφάσισε να δείξει το πραγματικό του εαυτό. 

Πλήρης επιβεβαίωση του edolio5! Εκτός ευρωεκλογών το «μαγαζί - περίγελος» του Βασίλη Στίγκα με απόφαση του Α1 ενώ θεωρείται βέβαιη από το εκλογοδικείο η έκπτωση και των 12 βουλευτών από το κοινοβούλιο. Η δήλωση του «μπροστινού αρχηγού» (!) για «δυνάμεις του σκότους», το οριστικό τέλος ενός τσούρμου ανέργων - αέργων και οι διπλές κάλπες που θα στηθούν σε 12 περιφέρειες της χώρας.


Του ειδικού συνεργάτη

Πλήρης επιβεβαίωση του edolio5 για ακόμη μια φορά.