Ο ρασοφόρος - δικηγόρος και τα ραντεβού της κονόμας στο Κολωνάκι! Η κυρία (αδερφή πασίγνωστου επιχειρηματία) που «δαγκώθηκε» με 370.000 ευρώ και ο λιμοκοντόρος που πλήρωσε 150.000 ευρώ για να κάνει «δουλειά» με ακίνητο της εκκλησίας.

Του ειδικού συνεργάτη

Δεν ξέρω πως αλλά ο Ρασοφόρος - που είναι Ιερέας - και ταυτόχρονα κατάφερε να πάρει άδεια από τον δικηγορικό Σύλλογο Κύπρου, αφού δεν μπόρεσε στην Ελλάδα μαθαίνω ότι αλωνίζει και «δαγκώνει» όποιον βρει. 

Ένα από τα θύματα του που εγώ έμαθα είναι μια κυρία και ένας επιχειρηματίας που επιθυμούσε να κάνει «δουλειά» με την εκκλησία. 

Της Ελλάδος όχι της Κύπρου! Η μεν πρώτη έχασε 370.000€ (δεν έχει σημασία η υπόθεση που του ανέθεσε), αφού ουδέποτε ασχολήθηκε νομικά με την υπόθεση αφού δεν έχει άδεια στην Αθήνα και σε κανέναν νομό της Ελλάδος να παριστάνει τον δικηγόρο και ο φουκαράς ο επιχειρηματίας που ήθελε να αποκτήσει κονέ - τρομάρα του - για να κάνει μπίζνα με την Αρχιεπισκοπή έδωσε 150.000€ σε 2 δόσεις σε καφέ του Κολωνακίου στον ρασοφόρο δικηγόρο. 

Η υπόθεση αυτή θα έχει εξέλιξη γιατί όπως μαθαίνω ο Ρασοφόρος πουλάει δεξιά και αριστερά τις μεγάλες γνωριμίες του με υπουργούς της κυβέρνησης. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα τηλεφωνήματα που κάνει με ανοιχτή ακρόαση μπροστά στα υποψήφια θύματα του για να πουλήσει μούρη ότι ξέρει κόσμο και κοσμάκη. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !