Καζάνι που βράζει το «αμαρτωλό πολυώροφο» της Κατεχάκη! Οι 97 υπάλληλοι της ΕΥΠ σε πειθαρχικό και η διευθύντρια προσωπικού «Γεωργία Βασιλειάδου» που μαζί με την Lila Pause ζητούν εξηγήσεις για τα Facebook και τα Instagram που διατηρούν πράκτορες με τις φωτογραφίες τους σε ιδιαίτερες στιγμές ή με ψευδώνυμα κρατώντας τα δημοσιεύματα του edolio5 στο χέρι. Η Mata Brunet και τα «άλλα κορίτσια» μαζί με φιλόδοξους εραστές που παριστάνουν τους γαμπρούς και τις νύφες - Μάτα Χάρι.


Του ειδικού συνεργάτη

Θα θυμάστε τα ρεπορτάζ που είχαμε αποκαλύψει με τα κορίτσια της Κατεχάκη που διαφήμιζαν τα κάλοι τους με τις πραγματικές τους φωτογραφίες στο Facebook!Που σε πονάει και που σε σφάζει γίνεται τούτες της ημέρες στην αμαρτωλή ΕΥΠ εξαιτίας, πέρα των άλλων και του ανοικτού πειθαρχικού ελέγχου που έχει ξεκινήσει σε 97 υπαλλήλους που έχουν εντοπιστεί, μερικοί των οποίων σε άκρως ευαίσθητες επιχειρησιακές θέσεις, να διατηρούν λογαριασμούς στο Facebook με την φωτογραφία τους και πολλοί εξ αυτών ακόμη και σε καυτές πόζες.

 Το edolio5 κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με την αποκάλυψη αυτής της «φάμπρικας» ναρκισσισμού με σχετικά ρεπορτάζ: ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ.

Μαθαίνουμε ότι τον έλεγχο τον εποπτεύει η πρώην προϊσταμένη του κυλικείου που αναβαθμίστηκε λόγο σχέσεων και επαφών. Πρόκειται για την ΑΒ η οποία είναι γνωστή στην υπηρεσία της ως «Γεωργία Βασιλειάδου». Η Α.Β. είναι διευθύντρια προσωπικού. 

Αρμοδιότητες εποπτικές του πειθαρχικού ελέγχου ανέλαβε η γνωστή και μη εξαιρετέα καλλίγραμμη και γοητευτική «Miss 12ποντο» που υπηρετεί στο νεοσύστατο τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Κατεχάκη. 

Οι πιο παλιοί του edolio5 θυμούνται από σχετικό ρεπορτάζ τα έργα και της ημέρες της κυρίας αυτής για τον μεγάλο έρωτα με τον Σάκη και τα αχ και βαχ στους διαδρόμους και τα κλειστά γραφεία. 

Οι κερδισμένοι βέβαια της υπόθεσης αυτής θα είναι οι έχουσες και έχοντες την έρευνα για το πειθαρχικό αφού θα «γράψουν» αρκετές ώρες υπερωριών στα πειθαρχικά όργανα και οι χαμένοι της υπόθεσης θα είναι όσοι νομίζουν ότι η ΕΥΠ είναι μαγαζί για να βρίσκουν εραστές και ερωμένους. 

Μαθαίνω ότι στις δικαιολογίες τους οι εξεταζόμενοι ισχυρίζονται ότι τα προφιλ τα διατηρούν ανοικτά προκειμένου να συλλέγουν πληροφορίες σε υποθέσεις που ερευνούν. Όπως μου λένε αυτό ως δικαιολογία είναι αστεία αφού κατ' αρχήν θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει για αυτό και επιπλέον σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο ειδικά αυτοί που διατηρούν λογαριασμούς με την πραγματική τους φωτογραφία δεν έχουν καμία δικαιολογία. Α

υτό πάντως που δείχνει η ιστορία αυτή είναι το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί και η πλήρης διάλυση των Ελληνικών Μυστικών υπηρεσιών. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !