Οργιάζουν οι φήμες ως πραγματικότητα! Οι κασέτες του Predator ετοιμάζονται να κάνουν την "δουλειά" τους. Οι ροζ εκβιασμοί στην προεκλογική περίοδο, οι μίζες που άλλαξαν χέρια με πολιτικούς και νταραβεριτζήδες, οι "αδυναμίες" των ρασοφόρων, οι δημοσιογράφοι που "κόβουν" τιμολόγια και οι αγοραστές επιχειρηματίες που θέλουν να ξέρουν.


Του Άρη Σπίνου

Σε ανύποπτο χρόνο το edolio5 σας έχει ενημερώσει για την γύρα που κάνουν διάφοροι ωτακουστές νόμιμων και παράνομων παρακολουθήσεων με το χέρι απλωμένο. Κυκλοφορεί έντονα σε διαδρόμους  ότι κάποιες κασέτες παρακολουθήσεων που αφορούν επώνυμα πρόσωπα κυρίως της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής, έχουν βγει «στο σφυρί» από  ύποπτα πρόσωπα που τις έχουν στην κατοχή τους!

Όπως μαθαίνουμε βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για να πουληθούν σε πρόσωπα με οικονομική ισχύ που θέλουν κατά την προεκλογική περίοδο να έχουν στα χέρια τους δυνατά χαρτιά και στοιχεία, που αφορούν πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα καθώς και άλλους παράγοντες της αγοράς, εκδότες, δημοσιογράφους, τραπεζίτες, διαχειριστές κεφαλαίων και μητροπολίτες!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα έχει στηθεί ένα σκηνικό ντροπής, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, βάσει του οποίου στην αγορά κυκλοφορούν κασέτες που εμπεριέχουν επίμαχο ροζ υλικό αλλά και αρπαχτές, μίζες, που αφορά εν ενεργεία υπουργούς, αλλά και κασέτες συνομιλιών μεταξύ επιχειρηματιών που συζητούν για μίζες σε τεχνικά έργα!

Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται εντόνως, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη του παρά μόνο ως φήμη που προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους, εντούτοις σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και στα social media αναπαράγεται ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, με ορισμένους να φτάνουν στο επικίνδυνο σημείο τη φήμη να την παρουσιάζουν ως πραγματικότητα!

Για την ιστορία, τέσσερις είναι οι υποθέσεις που μεταξύ πολλών άλλων εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία!

2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο!

3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν να δώσουν επιστροφή- μοιράσουν και μεταξύ τους, 12 εκατ. ευρώ και ένα σπίτι, από ανάθεση έργου πολλαπλάσιου (4 φορές πάνω) προϋπολογισμού!

4. Η τέταρτη αφορά μεγαλοπαράγοντα της κεντρικής Εξουσίας, ο οποίος φέρεται να έχει το φετίχ να καταγράφει τις προσωπικές ερωτικές στιγμές με την ερωμένη του στο κινητό της!!!

Με αποτέλεσμα στην πιάτσα να κυκλοφορεί η φήμη ότι η εν λόγω ερωμένη του παράγοντα θα μπορούσε δυνητικά να δημοσιοποιήσει το βίντεο ως εκδίκηση σε περίπτωση που την εγκαταλείψει!

Μιλάμε για υπόθεση revenge porn το οποίο φέρεται να τρέμει ο «παράγοντας», μολονότι ούτε η ύπαρξη τέτοιου βίντεο επιβεβαιώνεται, αλλά πλανάται μόνο ως μια έρπουσα και ανυπόστατη φημολογία!