Ένας Βασιλάκης για όλες τις «δουλειές» της Αμερικανικής Πρεσβείας! Το ραντεβού του Στίγκα στο ξενοδοχείο Aldemar με τον οικουμενικό πατριάρχη, οι πράκτορες της CIA και ο Father Alex που τα κανόνισε όλα με εντολή του Τσούνη.


Του ειδικού συνεργάτη

Σε αυτή την χώρα τίποτα δεν μένει κρυφό και ιδιαιτέρως όταν επιδιώκεις να μαθευτεί. Του είπανε του Βασίλη Στίγκα ότι για να γίνει αρεστός στο σύστημα Μητσοτάκη, για να πάρει την χρηματοδότηση το κόμμα του και να συνεχίσει να έχει την εύνοια της κυβέρνησης θα πρέπει να μπει και αυτός στην παρέα της Αμερικανικής Πρεσβείας. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Έγινε πριν 15 μέρες (3/9) μια συνάντηση στον νομό Ηλείας. Εκεί ήταν ο Father Καρλούτσος (Alex) που συντόνιζε τα πάντα περιστοιχισμένος από πράκτορες της CIA. 

Ο Καρλούτσος και Βαρθολομαίος βρέθηκαν στην Σκαφιδιά, στο υπερλούξ ξενοδοχείο Aldemar και περάσανε μαζί αρκετές μέρες επισκεπτόμενοι μοναστήρια και εκκλησίες. Ήταν μια ιδιωτική επίσκεψη με ιδιωτικές συναντήσεις. 

Εκείνο που όμως έμαθα είναι ότι εμφανίστηκε και ο Βασίλης Στίγκας, ερχόμενος επί τούτου από την Αθήνα συνοδευόμενος από «υπασπιστή» του Καρλούτσου (αξιωματούχο της Αμερικάνικης Πρεσβείας) και περίμενε τρεις ώρες στο Lobby προκειμένου να έρθει ο Βαρθολομαίος και να φωτογραφηθούν μαζί. Έτσι και έγινε! Μόλις ο Στίγκας είδε τον Βαρθολομαίο έσκυψε την μέση του, μέχρι τα παπούτσια και του φίλησε την δεξιά χείρα! Τα πρακτόρια της CIA είχαν καρφωμένα τα μάτια τους στο σκηνικό και αποθανάτιζαν την «μεγάλη» στιγμή. Βγήκαν κατόπιν οι σχετικές φωτογραφίες «πλυντήριο» του κυρίου Βασίλη. Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι οι Αμερικανοί τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και τον εμπιστεύονται αφού έχουν πάρει τις καλύτερες συστάσεις από την κυβέρνηση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !