Τα αρχεία του predator που καίνε! Οι 200 ώρες συνομιλίων του πρωτοκλασάτου υπουργού με τον «συνέταιρο» που είναι και ταμίας του στην προεκλογική περίοδο και λατρεύει τα κακουργήματα και την φυλακή που έχει αναμνήσεις.


Του Άρη Σπίνου

Όταν κάποτε θα αρχίσουν να βγαίνουν οι ολοσέλιδες απομαγνητοφωνήσεις από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει το Predator θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης. Μου λένε ότι, εν ενεργεία πρωτοκλασσάτος υπουργός, με συνεχείς δημόσιες αναφορές και αλλεπάλληλες παρουσίες στα ΜΜΕ, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη και προνομιακή σχέση με αμφιλεγόμενο επιχειρηματία, τα έργα και οι ημέρες του οποίου απασχόλησαν στον υπέρτατο βαθμό την Δικαιοσύνη προ μερικών ετών, προκαλώντας θόρυβο και ζημία του Δημοσίου!

Η πιάτσα βοά ότι ο υπουργός και ο «επιχειρηματίας» είναι συνέταιροι, μαζί με άλλους αλλόθρησκους που ενεπλάκησαν εσχάτως σε μυστήριες μπίζνες! Όλα αυτά καταγεγραμμένα με ήχο.

Την ίδια ώρα ωστόσο οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο «επιχειρηματίας» λειτουργεί ως «Ταμίας» του Υπουργού (και μπροστινός στις δουλειές) ειδικά μάλιστα τώρα, κατά την προεκλογική περίοδο που έχει ανοίξει και υπάρχουν πολλά έξοδα.