Οι «τακουνομαχίες» της εφοπλίστριας με την «θεσμική κυρία» της πολιτικής! Οι παλιοί έρωτες με τον Βασίλη και τον Δημήτρη, το νέο «βέλος» με καλογυμνασμένο νεαρό και το «θάψιμο» που κάνει στην «θεσμική» όταν συναντιέται με την σύζυγο του πρωθυπουργού και κουτσομπολεύουν με τα «φτυάρια» στα χέρια.


edolio5 team 

Μια ισχυρή (εκ της συνδικαλιστική της ιδιότητας) κυρία του εφοπλισμού (μην φανταστείτε τίποτα τάνκερ, αλλά μόνο σύγχρονες «παντόφλες» για μεταφορά οχημάτων), φέρεται να μην απολαμβάνει πια της φιλίας πανίσχυρης κυρίας της εξουσίας, στην οποία στηρίχθηκε και σε μεγάλο βαθμό οφείλει την θεσμική της ανέλιξη! Η εφοπλίστρια συχνά   πυκνά κουβεντιάζει με την σύζυγο του πρωθυπουργού και θάβουν κανονικά την θεσμική κυρία με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κυρία το έμαθε οι σχέσεις των δύο γυναικών, του εφοπλισμού και της εξουσίας, έχουν παγώσει και τελευταία έχουν γίνει και εχθρικές.

Την ίδια στιγμή η θεσμική εφοπλίστρια φέρεται να χάνει πολλά από τα στηρίγματα της άνωθεν, όχι μόνο στην κεντρική εξουσία αλλά και στον εφοπλιστικό κόσμο!

Βεβαίως, η κυρία του εφοπλισμού, είχε και άλλες αλλαγές στη ζωή της, καθώς όπως μαθαίνω, διέκοψε την σχέση της και με τον τελευταίο σύντροφο της, ανοίγοντας πλέον ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της!

Έτσι, μετά τον Βασίλη, τέλος και ο Δημήτρης!

Βεβαίως, για να είμαστε δίκαιοι, ο Βασίλης (ο παλαιότερος σύντροφος της εφοπλίστριας) δεν κακόπεσε μετά τον χωρισμό!

Αντιθέτως, όπως λένε στα εφοπλιστικά γραφεία του Πειραιά, «χτύπησε τον πρώτο αριθμό του λαχείου»!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !