Είπε «τόσα και άλλα τόσα» για να σωθεί ο ίδιος! «Βαθύ λαρύγγι» ο Βασιλάκης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Έρχονται ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο ήδη διαλυμένο «μαγαζί» των «Σπαρτιατών». Οι νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις 46 προσώπων που καίνε «κόσμο και κοσμάκη», ο δημοσιογράφος με τα SMS, η κατάθεση του Στίγκα για την «μαφία» και τον «Δον Κορλεόνε» και οι βουλευτές που έχουν χωριστεί σε 3 ομάδες αλληλοεξόντωσης.


edolio5 team

Ο καθένας πλέον, βουλευτής ή στέλεχος τρέχει να σώσει το τομάρι του στο ήδη διαλυμένο μαγαζί του κόμματος των Σπαρτιατών. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι 8 ώρες κατάθεση που έδωσε ο Βασίλης Στίγκας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αποτελούν το προοίμιο των ποινικών διώξεων που έρχονται για στελέχη, πέριξ του κόμματος. Τα ονόματα τους έδωσε ο Βασίλης Στίγκας, απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα της ανωτάτης εισαγγελέως, που φαίνεται ότι θα βάλει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο ανεξάρτητα της κολοτούμπας με τα είπα και τα ξε είπα του Στίγκα, προκειμένου να ονοματίσει αυτούς που ανέφερε στην ομιλία του ως μαφία και Δον Κορλεόνε. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στίγκας κατονόμασε δημοσιογράφο που του έστελνε όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε εκβιαστικά SMS όπως και πρωτοσέλιδα εφημερίδων με το ίδιο περιεχόμενο. Ο Στίγκας ανέφερε επίσης 5 ονόματα βουλευτών του που διατηρούν ανοιχτή επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού και ονόματα συνεργατών βουλευτών που αναγκάστηκε να προσλάβει στο κόμμα ως μετακλητούς υπαλλήλους για να δίνουν αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη για το τι γίνεται κάθε στιγμή.

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ΚΟ των Σπαρτιατών δεν είναι απλά διάλυσης αλλά κάτι χειρότερο. Ο ένας δεν μιλάει με τον άλλον αντιμετωπίζοντας με καχυποψία έστω και την παρουσία του ενός δίπλα στον άλλον. Οι βουλευτές έχουν χωριστεί σε 3 ομάδες. Οι απαιτήσεις περί συνεδρίου και δημιουργίας οργάνων για να ελέγξουν τα οικονομικά του κόμματος και την επικείμενη κρατική χρηματοδότηση έχουν πλέον πάει περίπατο, αφού είναι σαφές ότι ο καθένας προσπαθεί να σώσει το τομάρι του και δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για την ύπαρξη του υφιστάμενου κόμματος.  Όλοι περιμένουν την πρώτη αφορμή για να γίνει η ολοκληρωτική διάσπαση.

Όπως έγινε γνωστό στο edolio5 από πηγή πέρα πάσης αμφισβητήσεως στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο σε 46 πρόσωπα με άμεση ή έμμεση σχέση με το κόμμα των Σπαρτιατών από όπου έχει προκύψει σοβαρό ποινικό υλικό για την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με τα αδικήματα που διερευνά η κ. Αδειλήνη. Ο Βασίλης Στίγκας μπορεί να ισχυρίζεται δημόσια ότι οι σχέσεις του με την ΚΟ είναι άριστες αλλά είναι σαφές πλέον ότι ο καθένας από εδώ και πέρα θα ανοίγει το παράθυρο να πηδάει για να μην ζήσει ότι έζησαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν.

Ο Στίγκας και ο επιλέγω αυτόν, πήραν στον λαιμό τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν αποκλείεται να βρεθούν άσχημα μπλεγμένοι από «αθώες» συνομιλίες που έχουν κάνει ή συνεχίζουν να κάνουν...

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !