Quiz για μυημένους! Ο αξιωματούχος του Μαξίμου που «κάνει ταμείο» για τις εκλογές ως αντικαταστάτης του Δημητριάδη ( που έχει κρατήσει επαφές μόνο με 5 ολιγάρχες) που δεν πολιτεύεται με σταυρό αλλά έχει κεντρικό ρόλο.


Του Άρη Σπίνου

Μου λένε εγκυρότατες πηγές ότι τα δεδομένα που υπήρχαν στο Μαξίμου αλλά και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον σχετικά με τις επαφές και τις σχέσεις με τους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες και τα ισχυρά συμφέροντα που θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη ενόψιν εκλογών έχουν αλλάξει!

Τα πρόσωπα που διευθετούσαν καταστάσεις, έκαναν τις επαφές, διαχειρίζονταν κρίσεις και εξυπηρετούσαν αιτήματα και σκοπιμότητες, δεν είναι πλέον τα ίδια, καθώς η συγκυρία απαιτεί τη μέγιστη εμπιστοσύνη και την ικανότητα χειρισμού λεπτών καταστάσεων , ειδικά μάλιστα σε μια προεκλογική περίοδο κατά την οποία όλα είναι ρευστά, οι ισορροπίες αλλάζουν και τα πάντα απαιτούν «χειρουργικούς» χειρισμούς αφού οι «σακούλες» είναι πολλές. 

Ο άλλοτε πανίσχυρος Γρηγόρης Δημητριάδης έχει κρατήσει 5 επαφές με ολιγάρχες αλλά ως εκεί.

Υπό το πρίσμα τούτο, οι επαφές και οι σχέσεις με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους ολιγάρχες, τα συμφέροντα, άλλαξαν κεντρικό διαχειριστή, που μοιραία είναι πρόσωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού και της απόλυτης εμπιστοσύνης. Να σας πούμε μόνο ότι δεν πολιτεύεται.