«Πρωτοπαλίκαρα» 2 ομάδων «νονών της νύχτας»! Συνελήφθησαν οι 4 βομβιστές (οι 2 αλλοδαποί) που ανατίναξαν την κάβα στον Νέο Κόσμο και το πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά! Η δίωξη εκβιαστών τους «πιέζει» για να μιλήσουν και να ονοματίσουν τους εντολείς τους.


Του ειδικού συνεργάτη

Οσμή νονών της νύχτας έχουν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων που ανήκουν σε 2 διαφορετικές ομάδες αλλά δουλεύουν και «αυτόνομα» για την Αλβανική μαφία, από την δίωξη εκβιαστών Εκβιαστών για τις εκρήξεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα που έγιναν με διαφορά τριών ημερών στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Καλά ενημερωμένες πηγές σχολίασαν στο edolio5 μάλιστα πως η επίθεση που έγινε στην κάβα είναι πιθανό να αποτελεί πράξη αντιποίνων για την έκρηξη που έγινε στο βενζινάδικο στον Πειραιά.

Όπως ανέφεραν στο edolio5 άτομα με γνώση της υπόθεσης, οι δύο άνδρες που προσήχθησαν για την έκρηξη στο πρατήριο φέρονται να είναι οι φυσικοί αυτουργοί με τον έναν από αυτούς να εμπλέκεται παράλληλα σε υποθέσεις εκβίασης και ληστείας.

Όσον αφορά στους δύο προσαχθέντες για την επίθεση που έγινε στην κάβα, όπως σημείωσαν οι ίδιες πηγές, ο ένας φέρεται να την τοποθέτησε και την ενεργοποίησε, ενώ ο άλλος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με «αρχηγό» ομάδας της Greek Mafia, κατηγορείται ότι νοίκιασε ένα αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην έκρηξη.

Η έκρηξη στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Μαρτίου, περίπου στις 3.20. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και το Παλαιό Φάληρο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να στείλει όχημα στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μαντρότοιχο που χωρίζει το οικόπεδο με το βενζινάδικο από την πλευρά του οικοπέδου. Στο οικόπεδο αυτό είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Η έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε σταθμευμένα οχήματα αλλά και σε παρακείμενα κτήρια.

Η υπόθεση αυτή είναι αρκετά περίεργη αφού υπάρχουν αρκετά κενά λογικής ανάμεσα σε αυτές τις 2 βομβιστικές ενέργειες που μπορεί η ΕΛΑΣ να τις συνδέει αλλά πληροφορίες του edolio5 επιμένουν ότι δεν έχουν άμεση σχέση αλλά συνδέονται με τα ίδια πρόσωπα χωρίς αυτά να γνωρίζουν τις ενέργειες αυτές.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !