Όλη η δικογραφία για την σύλληψη των αδερφών Λάλα που «χτίστηκε» σε 2 ανώνυμα SMS που έστειλαν στον δολοφονημένο Κοντογιώργη! Η δολοφονία Καραϊβάζ και το φιάσκο της ΕΛΑΣ για την αυτό - προβολή του Θεωδορικάκου. Η παρακολούθηση των τηλεφώνων που δεν «έβγαλε τίποτα» και το αυτοκίνητο με την στάμπα (!) της εταιρείας «LS SOLUTION» που παρακολουθούσε το σπίτι του δημοσιογράφου. Τα πιστεύει κανείς ;


Του Άρη Σπίνου

Κάθε μέρα που περνάει η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αφού πλέον η δικογραφία που αφορά την σύλληψη των αδερφών Λάλα που σχετίζονται σύμφωνα με αυτήν, με την δολοφονία Καραϊβάζ, γίνεται «φύλο και φτερό» και εύκολα κανείς μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό στοιχείο ή έστω τυπικό που να μπορεί να οδηγήσει τους συλληφθέντες σε δίκη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην δικογραφία, την οποία έχει στην διάθεση του το edolio5, αναφέρονται και άλλα ονόματα με φερόμενη εμπλοκή στην δολοφονία του πυγμάχου  Κοντογιώργη αλλά ο ανακριτής δεν έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης αφού προφανώς δεν βρίσκει κανένα στοιχείο που να δικαιολογήσει μια τέτοια ενέργεια του. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι πως τα πάντα έχουν στηριχθεί σε 2 ανώνυμα SMS που εστάλησαν στον Κοντογιώργη πριν δολοφονηθεί, όπως ισχυρίζεται η ΕΛΑΣ, όπου ο ανώνυμος πληροφοριοδότης του έλεγε ποιοι θα τον σκοτώσουν. Εκτός από τα 2 αδέρφια αναφέρει άλλα 2 ονόματα εκ των οποίων ο ένας δεν έχει απασχολήσει ποτέ την ΕΛΑΣ και έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας. 







Όπως προκύπτει από την δικογραφία η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε όλα τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων επί μεγάλο διάστημα και το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο που έχει βρεθεί είναι ο διάλογος του Ιωάννη Λάλα με την μητέρα του που σύμφωνα με την «μετάφραση» της ΕΛΑΣ ήταν προσπάθεια να συγκαλύψει τα ίχνη του. Η προσεκτική ανάγνωση όμως κάθε άλλο παρά αυτό δείχνει.