Όλο το παρασκήνιο και το επεισόδιο που ετοίμαζαν! Συνελήφθη με χειροπέδες πισθάγκωνα ενώ προσπάθησε τρέχοντας να ξεφύγει. Παραπέμφθηκε για κακούργημα με ποινή που προβλέπει 10 χρόνια κάθειρξη το «πουλέν» του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη που γρονθοκόπησε μέσα στην βουλή αναίτια και πισώπλατα τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο. Ο φανταστικός διάλογος για να «δικαιολογήσει» τον τραμπουκισμό του και τα κλάματα που έβαλε στην ΓΑΔΑ ο Κώστας Φλώρος για να τον λυπηθούν.


edolio5 team

Έχοντας πλέον αντιληφθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωσταντίνος Φλώρος ότι βιώνει τις τελευταίες ημέρες του στο Ελληνικό κοινοβούλιο εξαιτίας τις επικείμενης έκπτωσης του με την απόφαση του εκλογοδικείου αποφάσισε να δείξει το πραγματικό του εαυτό. 
Άγριες και πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που διαδραματίστηκαν το μεσημέρι έξω από τον χώρο της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, «πουλέν» του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση πρωτοδίκως, Ηλία Κασιδιάρη που είχε εκλεγεί με τους Σπαρτιάτες Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε και χτύπησε πισώπλατα χωρίς καμία πρόκληση τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΓΝΑ με κάταγμα στη μύτη και σοβαρούς μώλωπες όπως βεβαίωσε και γιατρός της βουλής.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος πήγε πριν λίγο στην εισαγγελία της Ευελπίδων, έχοντας στην πλάτη του σοβαρότατο κακούργημα που περιγράφεται στον νέο ποινικό κώδικα με το άρθρο 157 που επισύρει ποινική κάθειρξης έως 10 έτη που αφορά την επίθεση σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Για την εξέλιξη της υγείας του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας. Όπως εξήγησε, ο βουλευτής ύστερα από την γροθιά που του έριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικων οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Στον βουλευτή έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και έχει λάβει 10ημερη αναρρωτική άδεια.

Το πρωτοφανές περιστατικό, διαδραματίστηκε την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με θέμα συζήτησης την άρση της ασυλίας του, μετά τη μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου, για μια αστεία υπόθεση όπως ισχυρίζονται οι νομικοί της Ελληνικής Λύσης που χειρίζονται την δικογραφία. Να σημειώσουμε ότι από νωρίς το πρωί ο πατέρας του βουλευτή Φλώρου ήταν εντός του κοινοβουλίου μαζί με έναν δικηγόρο και έκαναν βόλτες με κατάληξη το καφενείο της Βουλής.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας μιλώντας από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας, αν και όπως είπε, η μήνυση δεν συνδέεται με τον κ. Βελόπουλο. Εκείνη την ώρα ακούστηκαν έντονες φωνές και έγινε αντιληπτό το επεισόδιο του γρονθοκοπήματος σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. Όσοι ήταν μπροστά μιλούν για αναίτια επίθεση και σχετικά με τον διάλογο που κυκλοφορεί, ισχυριζόμενος ο φλώρος ότι ειπώθηκε, δεν τον επιβεβαιώνει κανένας.

Αντίθετα ο Κωνσταντίνος Φλώρος, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ήδη έχει καταγραφεί από τις κάμερες τις ολομέλειας, βγαίνει από την αίθουσα οργισμένος, ενώ ένας βουλευτής προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στη συνέχεια, ακριβώς έξω από την Ολομέλεια, ο ανεξάρτητος βουλευτής έπιασε από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, τον γρονθοκόπησε και τον πέταξε κάτι χωρίς ο δεύτερος να προλάβει να αντιδράσει. και στην συνέχεια ο Φλώρος με γρήγορο βήμα προσπάθησε να βγει εκτός βουλής αλλά τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στην είσοδο αφού πλέον είχαν ειδοποιηθεί για το επεισόδιο. Ο Γραμμένος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή, που οδηγήθηκε στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βάσει του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα για Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.

Ο Φλώρος αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσει βαρύ κατηγορητήριο και εξαιτίας αυτού όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έβαλε τα κλάματα στην ΓΑΔΑ και ζητούσε να τον επισκεφτεί η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη κ. Πανταζή όπως και έγινε και ακολούθως η ίδια έκανε δηλώσεις υπεράσπισης του έξω από την ΓΑΔΑ.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης όπου προσήλθε εν όποιον του ανακριτή και του απαγγέλθηκε η κατηγορία του κακουργήματος κατά το άρθρο 157 ο ίδιος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην ΓΑΔΑ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !