Η αποκατάσταση της επικρατούσας επί μήνες γελοιότητας και διάλυσης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από την «Αγία Τριάδα» ήταν αναγκαία! Η «σφαγή» των ανικάνων Οικονόμου και Κατσαφάδου και ο μουτζούρης που έμεινε στο χέρι του Τάκη Θεωδορικάκου. Μαυρόπουλος και άλλοι 3 υποστράτηγοι βρίσκονται υπ' ατμό «αποκεφάλισης» σε έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ.


edolio5 team

Για όσους γνωρίζουν, οι μήνες παραμονής του διδύμου Οικονόμου και Κατσαφάδου στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα μείνει στις τάξεις της ΕΛΑΣ ως των πλέον ανικάνων που πέρασαν από το πολυώροφο κτήριο της Κατεχάκη! Οι Κροάτες χούλιγκαν που «κατέλαβαν» την επικράτεια διασχίζοντας διαγώνια τη χώρα χωρίς να εντοπιστούν, τα απίστευτης αγριότητας επεισόδια με τους χούλιγκαν στου Ρέντη, τα επεισόδια με τους χούλιγκαν στον Βόλο, αλλά και η αδικαιολόγητη αύξηση της εγκληματικότητας, έδειξαν στο Μαξίμου πως η επιλογή που είχε κάνει δεν θα μπορούσε να είχε χειρότερη κατάληξη.

Τα αλλεπάλληλα βίαια γεγονότα με θύματα νεαρούς εφήβους, κυρίως Ρομά, οι αυξανόμενοι θάνατοι αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος και τέλος η επανεμφάνιση της «τρομοκρατίας», με τη βόμβα η οποία δεν εξερράγη στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στου Ζωγράφου, όλα αυτά μαζί και καθένα ξεχωριστά κατέστησαν την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου «μονόδρομο».

Όπως «μονόδρομος», θυμίζουμε, ήταν και η αντικατάσταση του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του Τάκη Θεοδωρικάκου που δεν υπήρχε περίπτωση να ξανά γυρίσει εκεί παρά τα όσα ισχυριζόταν ο ίδιος σε αφελείς που κουβέντιαζε μαζί του. Η επιστροφή – για πέμπτη φορά – του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε αυτό το Υπουργείο ήταν μια δοκιμασμένη συνταγή, μήπως και μαζευτεί κάπως η κατάσταση από την επικρατούσα επί μήνες γελοιότητας και διάλυσης που επικρατεί στο συγκεκριμένο υπουργείο. Θεωρείτο βέβαιο ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μαυρόπουλος θα τεθεί εκτός ηγεσίας όπως και 3 τουλάχιστον υποστράτηγοι.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !