Η «παρά - ηγεσία» της ΕΛΑΣ Μπρατάκος και Παυλόπουλος! Ο «Bodyguard» του Μητσοτάκη, ο ερωτευμένος «μέχρι θανάτου», τα γεύματα στο «Crabo», τα 95 κυλικεία των μουσείων στην «Γρηγόρης Μικρογεύματα» και η χαρά της Μενδώνη με την επιστροφή της εκλεκτής στην πολιτική της αγκαλιά.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν κάνεις ότι γουστάρεις αργά η γρήγορα θα βρεθείς μπροστά στις ευθύνες των συνεπειών που έχεις δημιουργήσει! Αυτό λέει ο θυμόσοφος λαός μας αλλά κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται. Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς στην πιάτσα σχετικά με τις περικοπές αστυνομικών από φυλασσόμενους στόχους, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, εκδότες, ανώτατους δικαστές, να σας ενημερώσω ποιοι είναι αυτοί οι 2 που αποφασίζουν για τους πάντες και τα πάντα.

Πρώτον ο Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, γνωστός στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα ως «Αγκαζέ», καθώς εδώ και καιρό ζει τον έρωτα του με την Έλενα Ράπτη και κυκλοφορούν αλά μπρατσέτα, χέρι – χέρι, όλο το καλοκαίρι, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος …καίγεται!

Ο Γιάννης Μπρατάκος είναι επίσης γνωστός στην πιάτσα για τη στενή φιλία του με τον Βλάσση Γεωργάτο των μικρογευμάτων «Γρηγόρης» (υπήρξε και μέλος του ΔΣ της εταιρίας) με τον οποίο συντρώγουν συχνά στο beach bar restaurant “ Crabo” στο Καβούρι, στέκι της ελίτ του χρήματος και της πλουτοκρατίας, ο οποίος Γεωργάτος βρέθηκε εσχάτως στην επικαιρότητα λόγω των καφέ των Μουσείων που ανέλαβε από την αρμόδια υπουργό Μενδώνη, η οποία είναι πολύ χαρούμενη καθώς επέστρεψε στο πλευρό της, μετά από καιρό, η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα! Ζουν και αυτές την δική τους χαρά...


Ο άλλος είναι ο «πολύ βαρύς» Ταξίαρχος Πέτρος Παυλόπουλος, επικεφαλής της ασφαλείας του πρωθυπουργού, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με τον τέως αρχηγό της Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, παταγωδώς αποτυχόντα υποψήφιο στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη Κυριακή και διασυρόμενο εκλογικά, παρά την βοήθεια που του παρασχέθηκε από κάθε λογής συστήματα!

Ο Πέτρος Παυλόπουλος, θεωρείται ως ο άνθρωπος που «λύνει και δένει» στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη και φέρεται να ασκεί ουσιαστικά καθήκοντα αρχηγού της ΕΛΑΣ αφού ο Μαυρόπουλος (κατά τον νόμο αρχηγός) μόλις του τηλεφωνεί ο Παυλόπουλος σηκώνεται όρθιος! Ακούγονται πολλά και διάφορα για τον Παυλόπουλο και τις σχέσεις του με τρανούς επιχειρηματίες που αφήνει ανοιχτή την πίσω πόρτα προκειμένου να τοποθετεί υπευθύνους ασφαλείας! Παιδιά δικά του προκειμένου να ελέγχει όλο το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πέτρος Παυλόπουλος δίνει εντολή ποιος θα πάρει ατομική άδεια οπλοφορίας και σε ποιον θα αφαιρεθεί ανεξάρτητα αν την είχε επί πολλά χρόνια και αποτελεί στόχο, εάν δεν είναι αρεστός του Μαξίμου.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !