Οι 3 φορές που κατέθεσαν (προς το παρόν) και όσα θυμούνται με «δόσεις» οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Ε67» - «67Β» και «67ΣΤ»! Όσα είπαν και «έκαψαν» τους αρχηγούς της «Θύρας 7» Ιωσήφ Αντιζά , Μάριο Χανδρινό, Πέτρο Κιάτο και άλλους εφτά υπαρχηγούς.


edolio5 team

Το edolio5 έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή που «χτίστηκε» αυτή η δικογραφία ότι γνωρίζει τα ονόματα των προστατευομένων μαρτύρων που καταθέτουν πλέον με δόσεις και με ψευδώνυμα αλλά δεν θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους. Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτές, που το περίεργο είναι ότι δίνονται σε δόσεις, προκύπτει και από τρεις ότι ηγετική οµάδα που αποτελείται από τουλάχιστον έντεκα µέλη και η οποία έχει ως αρχηγούς τους Ιωσήφ Αντιζά, Μάριο Χανδρινό και Πέτρο Κιάτο είναι αυτοί που σύµφωνα µε τις καταθέσεις επιδιδόταν σε εκβιασµούς καντιναρχών, µαύρη αγορά εισιτήριων και πρωτοστατούσε σε όλα τα επεισόδια.

Αρχηγός σύµφωνα µε τους τρεις προστατευόµενους µάρτυρες, κατονοµάζεται ο Ιωσήφ Αντιζάς. Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή από την κατάθεση του προστατευόµενου µάρτυρα µε την κωδική ονοµασία 67β που αναφέρει:

«Αν δε δοθεί σινιάλο από κάποιον από τους µπροστάρηδες δεν υπάρχει περίπτωση να µπει κανείς µέσα στον αγωνιστικό χώρο από µόνος του και αν το επιχειρήσει θα τον σταµατήσουν αυτοί οι ίδιοι».

Την ίδια περίπου περιγραφή δίδει και ο µάρτυρας µε την κωδική ονοµασία 67στ που αναφέρει «…γνωρίζω ότι οι ΑΝΤΙΖΑΣ Ιωσήφ, ΧΑΝ∆ΡΙΝΟΣ Μάριος και ΚΙΑΤΟΣ Πέτρος, µαζί µε κάποιους άλλους, είναι τα άτοµα που ασχολούνται ενεργά µε τη Θύρα 7, είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυµπιακού, συνήθως κάθονται εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποιοι φοράνε καρτελάκι και παίρνουν αποφάσεις για τη οργάνωση της κερκίδας µε συνθήµατα, πανό κ.λπ., και για µεγάλα επεισόδια. Εννοώ ότι σε επεισόδια που έχουν συµβεί αυτοί είναι που θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά µε τον τρόπο και τον χρόνο που θα πραγµατοποιηθούν οι επιθέσεις».

Για τους τρεις ο ίδιος προστατευόµενος µάρτυρας 67στ καταθέτει για το βράδυ της 7.12.2023, όταν και τραυµατίστηκε θανάσιµα ο αστυνοµικός: «Αυτοί οι τρεις ΚΙΑΤΟΣ, Ιωσήφ και Μάριος δεν προσήχθησαν µαζί µε όλους εµάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα φυγαδεύτηκαν µαζί µε την αποστολή της οµάδας του Ολυµπιακού». Από την άλλη ο µάρτυρας 67ε καταθέτει «Ο ΚΙΑΤΟΣ Πέτρος δεν τον είδα να βγαίνει έξω µαζί µας. Στη συνέχεια όταν µπήκαµε µέσα τον είδα να παραµένει στο γήπεδο και µετά από λίγο βγήκε από τα αποδυτήρια και µπήκε σε ένα αυτοκίνητο µάρκας SMART, µαύρου χρώµατος µε φιµέ τζάµια ως συνοδηγός και έφυγε».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του αναφέρει: 

«Λέγοντας “µεγάλοι” εννοώ άτοµα ηλικίας πάνω από 25 χρονών που ασχολούνται ενεργά µε τη Θύρα 7, παρευρίσκονται σε πολλούς αγώνες του Ολυµπιακού, κανονίζουν θέµατα σχετικά µε την οργάνωση της κερκίδας, τη µεταφορά των πανό, των φωτοβολίδων και των καπνογόνων αλλά και λαµβάνουν αποφάσεις για τα µεγάλα “πεσίµατα” σε αντίπαλους συνδέσµους αλλά και σε αστυνοµικούς» καταθέτει ο 67ε. Ο ρόλος των «µικρών» που περιγράφονται ως άτοµα ηλικίας από 16 έως 24 ετών είναι πολύ σηµαντικός. «Είναι πάρα πολύ χρήσιµοι γιατί εκτελούν πάντα τις προσταγές των “µεγάλων” και θέλοντας να αποδείξουν τη δυναµική τους γίνονται ιδιαίτερα βίαιοι».

Ο 67ε συνεχίζει: «Ο τρόπος που οι “µεγάλοι” στρατολογούν τους “µικρούς” είναι ο εξής. Λόγω του ότι γνωρίζουν πολλούς ανθρώπους στα γήπεδα και κυρίως παράγοντες του Ολυµπιακού στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ και στον Ερασιτέχνη έχουν τη δυνατότητα να βάζουν τους “µικρούς” στα γήπεδα δωρεάν. Η ηγετική οµάδα παίρνει προσκλήσεις εισόδου από τη διοίκηση του Ολυµπιακού και τις µοιράζει για να µπουν δωρεάν στο γήπεδο».

«…Βρήκα άτοµα έξω από τις θύρες των οργανωµένων τους, έδωσα ένα ποσό, από δεκαπέντε έως τριάντα ευρώ, περιµένεις για λίγο έξω και στη συνέχεια σου επιτρέπουν την είσοδο. Κάποιες φορές σου δίνουν και ένα κουπόνι, που δεν έχει σχέση µε κανονικό εισιτήριο. Κάποια από τα άτοµα που έχω δει να το κάνουν είναι ο Ιωσήφ, ο ΚΙΑΤΟΣ και ο Μάριος ΧΑΝ∆ΡΙΝΟΣ» καταθέτει ο 67στ.

Για τον 67ε ο Μάριος Χανδρινός τον τελευταίο ένα ενάµιση χρόνο παίρνει χρήµατα από όλους τους πάγκους-καντίνες που υπάρχουν σε κάθε ποδοσφαιρικό και µπασκετικό αγώνα του Ολυµπιακού. «Εχω δει µε τα µάτια µου να στέλνει “µικρούς” να σπάνε τους πάγκους σε περίπτωση που δεν έδιναν τα χρήµατα που ζητούσε ή να τους αναγκάζει να µαζέψουν τους πάγκους και να φύγουν».

Η περιγραφή του προστατευόµενου µάρτυρα 67ε για όσα συνέβησαν το βράδυ που χτυπήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης είναι ανατριχιαστική: «Βγήκαµε σχεδόν 100-150 άτοµα. Όταν βγήκαµε έξω είδα τον ΑΝΤΙΖΑ Ιωσήφ και τον ΧΑΝ∆ΡΙΝΟ Μάριο να βρίσκονται έξω από τη πόρτα και να µοιράζουν ναυτικές φωτοβολίδες και µολότοφ. Μας δόθηκε εντολή από τους ΑΝΤΙΖΑ Ιωσήφ και ΧΑΝ∆ΡΙΝΟ Μάριο να πάµε προς το σηµείο που ήταν οι µατατζήδες και να τους επιτεθούµε. Μας είπαν οι ΑΝΤΙΖΑΣ Ιωσήφ και ΧΑΝ∆ΡΙΝΟΣ Μάριος ότι αυτοί θα είναι οι “µπροστινοί” και εµείς θα τους ακολουθούµε. Σύµφωνα µε την εντολή του ΑΝΤΙΖΑ, όταν θα έριχνε αυτός τη µολότοφ θα συνεχίζαµε εµείς µε τα αντικείµενα που είχαµε.

Eτσι και έγινε, φτάνοντας σε απόσταση περίπου 50 µέτρων από τους µατατζήδες ο Ιωσήφ πέταξε µία µολότοφ, η οποία ήταν ένα πλαστικό µπουκάλι νερού µισόλιτρο µε βενζίνη στο οποίο είχε τυλιγµένο γύρω του ένα µαύρο δυναµίτη».

Το edolio5 έχει αναφερθεί με αποκλειστικά ρεπορτάζ «πίσω από τις γραμμές της δικογραφίας» και όσα παίζονται στην πολιτική σκακιέρα με αφορμή την δράση ποινικών που βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν αλλά και υπουργών που καθοδηγούν τους μάρτυρες.

Σχετικά ρεπορτάζ 

Με αφορμή την δολοφονία στο Ρέντη του αστυνομικού Λυγγερίδη μια δικογραφία - εκδίκηση για να κλείσει ο Μητσοτάκης φυλακή τον Μαρινάκη! Η άσχετη συνομιλία Καραπαπά με τον γιο του εφοπλιστή και οι «εκτιμήσεις» της ΕΛΑΣ για να είναι πλούσιο το διαβιβαστικό. Το ανάστημα που σήκωσε ο μιντιάρχης απέναντι στον «αυτοκράτορα» αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα Τέμπη και η ξεφτίλα με την αποπομπή 2 υπουργών που δεν μπορεί να καταπιεί το Μαξίμου. «Θέλω το κεφάλι του τώρα».


Με «εγκέφαλο» υπουργό στήνουν νέο Noor1! Τα SMS που εκβιάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη: « Να του πείτε ότι θα πάει φυλακή αν εμείς το θελήσουμε». Η παρέα των «σκληρών» ποινικών στις φυλακές Δομοκού που ζητάει 10 εκατ. ευρώ για να μην «υπογράψουν» οι προστατευόμενοι μάρτυρες τον μιντιάρχη.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας «67Ε» που «δίνει» κόσμο και κοσμάκη για να γλιτώσει ο ίδιος! Τα ανταλλάγματα που ζητάει συγγενικό του πρόσωπο από υπουργό για να «υπογράψει» στελέχη της διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως καθοδηγητές της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης. Οι 3 καταθέσεις του και η μνήμη που «γεμίζει» ανά διαστήματα.

Έκοψε τις φλέβες του ο «Κοκός» στα κρατητήρια των δικαστηρίων! Η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μόλις άκουσε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την προφυλάκιση του. Αστυνομικός του τύλιξε το χέρι με το σακάκι της στολής για να σταματήσει το αίμα. Νοσηλεύεται στο «Σωτηρία».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !