(Ν2) Η ζωντοχήρα "Νάντι" της ΕΥΠ και ο παντρεμένος ερωτιάρης π. διοικητής! Η αγκαλιά του ναρκέμπορα, ο παρ' ολίγον γάμος με τον πιτσιρικά που "έφαγε πόρτα" από την μαμά, οι πλαστικές που απέτυχαν και τα πανάκριβα δώρα που περιέφερε στην γυναικοπαρέα της Κατεχάκη.


Του Άρη Σπίνου

Είπαμε σήμερα να επανέλθουμε μετά το προχθεσινό δημοσίευμα μας, στην "Ζωντοχήρα" της Κατεχάκη που είχε "τρελάνει" κατά το παρελθόν το αφεντικό  του μαγαζιού. 

Μετά τον διορισμό της, το 2000 στην ΕΥΠ, εξαιτίας του Μπαμπά που ήταν διοικητής σε πολύ μεγάλη μονάδα της Ελλάδος η εξέλιξη της "Νάντι" ήταν ραγδαία. Ήξερε να χρησιμοποιεί την ομορφιά της και τα κάλλη της για την άνοδο που επιθυμούσε στην υπηρεσία. Η πολύπαθη ΕΥΠ που βρέθηκε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αρνητικό πρόσημο πέρα των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τα ερωτικά σκάνδαλα που εξελίσσονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο μέσα στο πολυώροφο κτήριο της Κατεχάκη. Ο "στόχος" της "Νάντι" όμως δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος αλλά ο διοικητής της υπηρεσίας που όλοι ήξεραν ότι "έπαιζε το μάτι του". Βρήκε τον τρόπο και τον πλησίασε, την έκανε στελεχάρα και απολάμβανε ότι μπορούσε περισσότερο. Ζωντοχήρα η ίδια και παντρεμένος αυτός. Γρήγορα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η μελαχρινή υποδιευθύντρια έχει και νταντά για το παιδί που την πληρώνει ο κύριος διοικητής. Η ίδια πριν πολλά χρόνια είχε έρθει σε πολύ άσχημη θέση, όταν ενώ υπηρετούσε στην ΕΥΠ ως απλή υπάλληλος έγινε γνωστό ότι συνέλαβαν τον αρραβωνιαστικό της που ήταν μεγαλέμπορος κόκας. Ποτέ δεν αποδείχτηκε φυσικά οποιαδήποτε σχέση δική της με την δικιά του δράση. Αυτό όμως που είχε κάνει εντύπωση ήταν τα πανάκριβα δώρα που κάθε λίγο και λιγάκι περιέφερε στην υπηρεσία μεταξύ της γυναικοπαρέας που σύχναζε. "Με αγαπάει ο γλυκούλης μου" έλεγε και ξανά έλεγε. Τα χρόνια πέρασαν και η ανέλιξη της "Νάντι" κορυφώθηκε μόλις ανέλαβε διοικητής στην υπηρεσία ο μελλοντικός σύζυγος της (!) όπως η ίδια έλεγε ότι θα γίνει. Έλα όμως που δεν έγινε ποτέ και δυστυχώς παρά τις συνεχείς πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η ίδια για να αρέσει δεν προτιμήθηκε από τον κ. διοικητή. Είδε και από είδε και ο έρωτας της έπεσε πιο χαμηλά. Τα έμπλεξε με ένα νεαρό παιδί που υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία. Η Μαμά του όμως είχε άλλη γνώμη για το μέλλον του κανάκαρη της. Με λίγα λόγια η "Νάντι" έφαγε πόρτα. Οι λόγοι δεν αφορούν το ρεπορτάζ. Ένα "φεγγάρι" ανάμεσα στα τυχερά που είχε ήταν και μια μετάθεση σε "κοντινή" χώρα. Εκεί όπως μαθαίνουμε έγινε ο κακός χαμός. Κυκλοφορούν φωτογραφίες και βίντεο με "περίεργο" περιεχόμενο.