Μπουνιές και κλοτσιές στην ΕΥΠ! Ο άγριος καυγάς του «Μπεκρή» με τον «Αντωνάκη» του κυλικείου. Ο εκλεκτός της κυρά - Λένας που γυρίζει μεθυσμένος στους διαδρόμους της Κατεχάκη. Όσα έγιναν στον 9ο όροφο και κατέγραψαν οι κάμερες αλλά δεν πήρε χαμπάρι (;) η νέα διευθύντρια ασφαλείας και τα «παιδιά».


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν καθημερινά πριν ξεκινήσει η εργασία στο γραφείο του είναι ήδη μεθυσμένος ήταν αναπόφευκτο να συμβεί αυτό κάποια μέρα. 

Όσα έγιναν σε δημόσια θέα στον 9ο όροφο της Κατεχάκη, εντός της πολύπαθης ΕΥΠ δεν έχουν προηγούμενο. Ο γνωστός σε όλους με το ψευδώνυμο «Μπεκρής» - γιατί άραγε ; - ο γνωστός «Δημήτρης» που υπηρετεί δίπλα στην κυρά Λένα που έχει υπό την ευθύνη της την κατασκοπία και αντικατασκοπία της χώρας, πήγε στο κυλικείου νωρίς το πρωί για να πάρει έναν καφέ. Στα χέρια του κρατούσε μια Coca Cola. Ο «Αντωνάκης» ένας νταβρατισμένος νεαρός που εργάζεται στο κυλικείο του είπε καλημέρα και αντί απαντήσεως δέχτηκε την προτροπή «Αϊ γαμ....». Ξαφνιασμένος του ζήτησε τον λόγο και αντί οποιασδήποτε απάντησης ο «Μπεκρής» του πέταξε την Coca Cola που κρατούσε στο χέρι , στο πρόσωπο! Οι μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή αφού ο «Αντωνάκης» δεν μασάει από τέτοια. Φωνές και ουρλιαχτά πλημμύρισαν τον 9ο όροφο και όλοι οι υπάλληλοι έτρεχαν να τους χωρίσουν. Κατά περίεργο τρόπο όμως η ομάδα ασφαλείας που έχει περάσει πλέον στα χέρια της Κυρίας Π. δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Οι κάμερες που καταγράφουν τα πάντα σε κάθε όροφο έδειχναν το... μάτς αλλά δεν κουνήθηκε κανένας. Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και δείχνει τον περίγελο εξαιτίας συγκεκριμένων προσώπων που απολαμβάνουν ασυλία στην ΕΥΠ αφού βρίσκονται υπό την προστασία «κυριών». Αποτελεί κοινό μυστικό ότι σε καθημερινή βάση όχι μόνο ο Δ.Τ. αλλά και αρκετοί ακόμα στην κούπα που έχουν για τον καφέ τους βάζουν βότκα για να ξεκινάει ωραία η μέρα τους. Όπως μου λένε τα ίδια έκανε και στην Μυτιλίνη όπου υπηρετούσε ο «Μπεκρής» μέχρι που ήρθε στην Αθήνα με την παρέμβαση της κυρίας Λ.Κ. όπου βέβαια δεν έκοψε την κακή συνήθεια. Μαθαίνω ότι έχουν πέσει θεοί και δαίμονες πάνω στον «Αντωνάκη» για να μην δώσει συνέχεια στο θέμα εντός των δικαστικών αιθουσών. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !