Αυτή είναι η «Μαρία της ΕΥΠ» ταμίας των μυστικών κονδυλίων επί 27χρονια! Δεν την αγγίζει και δεν την κουνάει κανένας από την καρέκλα της. Η «γυναίκα αράχνη» που λατρεύει τα swarovski και τα πολυτελή ταξίδια.


Του ειδικού συνεργάτη

Το τι έγινε στο email του edolio5 δεν περιγράφεται ύστερα από το ρεπορτάζ για την Μαρία των μυστικών κονδυλίων της ΕΥΠ. Πικάντικες ιστορίες για ταξίδια στο εξωτερικό που αφορούν την γοητευτική Μ.Σ. τμηματάρχη της ΕΥΠ, που βρίσκεται επί 27 χρόνια στην καρέκλα του ανθρώπου που κάνει κουμάντο στο «μαύρο ταμείο» και γνωρίζει τους παραλήπτες των φουσκωμένων φακέλων. Είπαμε σήμερα να δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία της που την κολακεύει, από τις δεκάδες που έχουμε, για να μην νομίζει και η ίδια όπως λέει σε συναδέλφους της ότι έχουμε κάτι προσωπικό μαζί της. Λευκές και χρυσές πεταλούδες που πετάνε ανέμελα προς τα κολιέ που κρέμονται στον λαιμό της. Το γεγονός όμως ότι παραμένει ακούνητη, χωρίς να την αγγίζει κανείς σε μια θέση, όπως αυτή επί 27 χρόνια μάλλον από ότι μαθαίνουμε θα έχει περεταίρω διερεύνηση. Οι προσωπικές στιγμές της και τα ταξίδια που κάνει και έκανε δεν μας ενδιαφέρουν και δεν θα αναφερθούμε ποτέ σε αυτά.

ΥΓ 

Συνιστούμε υπομονή και ηρεμία σε πολιτευτές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, εν στόλους πάσης φύσεως  και άλλα «παιδιά» που έχουν περάσει από το γραφείο της και έφυγαν με φουσκωμένη τσέπη να μην ανησυχούν και να μην τηλεφωνούν δεξιά και αριστερά για να μας τηλεφωνούν οι «φίλοι» τους μέσα στην νύχτα του καλοκαιριού προκειμένου να μην γράψουμε τα ονόματα τους, αν τυχόν... τα ξέρουμε. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!