Ο 53χρονος σεΐχης των μυστικών υπηρεσιών του Άμπου Ντάμπι και ο πιστός υπάλληλος Γιάννης Ρουμπάτης! Το ξενοδοχείο Ermioni Club, η εταιρεία Scartel Beach ΑΕ που κουμαντάρει το πρώην αφεντικό της ΕΥΠ και τα 200.000.000 ευρώ που πέφτουν στην Ελλάδα για αγορές και επενδύσεις. Η δίκη που έχει σημαδέψει τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, η καταγγελία σε βάρος του και η σύζυγος από την «φτωχική» Δάφνη.


Του ειδικού συνεργάτη

Τελικά κανένας δεν μένει άνεργος όταν μάλιστα φροντίζει από την θέση που έχει να ανοίγει πόρτες δεξιά και αριστερά. Στην προκειμένη περίπτωση ο ήρωας μας είναι ο Γιάννης Ρουμπάτης πρώην διοικητής της ΕΥΠ που είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Scarlet Beach ΑΕ που ανήκει στον σείχη του Άμπου Ντάμπι Ταχνούν Μπιν Ζαγέντ που είναι και ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Οι άντρες γνωρίστηκαν όταν ήταν... συνάδελφοι. 

Μια σχέση που αναπτύχθηκε και όπως φαίνεται έγινε καρποφόρα για τον κύριο Γιάννη. Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας του εμίρη άρχισε από ένα μυθικό ακίνητο στην Διονύσου Αεροπαγίτη που πωλήθηκε 52.000.000 ευρώ και σήμερα επεκτείνεται μέχρι το πόρτο χέλι που ο Εμίρης αγόρασε το παλιό ξενοδοχείο Ermioni Club και επρόκειτο να το μετατρέψει σε υπερθέρετρο για χοντρά πορτοφόλια. Να σημειώσουμε ότι ο Εμίρης συμμετάσχει κατά 50% στο Μυκονιάτικο Club Nammos στην Μύκονο όπου το «τρέχει» ο Πέτρος Στάθης. Παράλληλα ασχολείται και με την παραγωγή λαδιού όπου έχει αγοράσει χιλιάδες στρέμματα στην περιοχή της Ερμιόνης.

Ο Γιάννης Ρουμπάτης σε όλο τον παραπάνω κύκλο εργασιών έχει βολέψει και την σύζυγο του που πάντως επιμένει να μην εγκαταλείπει τον φτωχικό δήμο Δάφνης παρά τα μεγάλα σαλόνια των Αράβων που πλέον έχει μπει. Την ίδια ώρα να θυμίσουμε ότι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ την ερχόμενη Παρασκευή 19/1 έχει προγραμματισμένη την δίκη που είναι κατηγορούμενος από π. διευθύντρια της ΕΥΠ.

Το πιο πιθανόν είναι η δίκη να μην γίνει εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων αν και η δίκη αυτή έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣΑ θα πρέπει να συνεχιστεί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !