3 κουίζ για εφοπλιστικά καμώματα! Ο ηλικιωμένος καραβοκύρης που του αρέσει να καταγράφει και να δείχνει τις ερωτικές του παρτενέρ και η νέα τηλεοπτική του σύντροφος. Ο ξυλοδαρμός του πλοιοκτήτη στο Ζεφύρι που πήγε να αγοράσει κοκαΐνη και τα αντίποινα για τις γροθιές έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» του φαλακρού αγοριού με την επίσκεψη 15 «φουσκωτών» στο ταβερνάκι που έτρωγε ο νταής εφοπλιστής.


Του ειδικού συνεργάτη

Ευτυχώς που το Σάββατο είναι πιο χαλαρό και απολαμβάνω το καφέ μου στην διεφθαρμένη πλατεία που άμα φωνάξεις «πιάστε τον» θα σηκωθούν όλοι από το Da Capo και θα τρέχουν να κρυφτούν. Βρήκα λοιπόν τον φίλο μου τον μούτσο που μπαινοβγαίνει στα μεγάλα σαλόνια και μου είπε 3 πρόσφατες ιστορίες που αποφάσισα να σας τις μεταφέρω. Μου είπε και άλλα βέβαια αλλά προς το παρόν ας μείνουμε σε αυτά.

Κουίζ 1: Πασίγνωστος ηλικιωμένος εφοπλιστής, που ως γνωστόν του αρέσει εδώ και πολλά χρόνια η εναλλαγή ερωτικών παρτενέρ, με αδυναμία σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, αποφάσισε εσχάτως να διαρρεύσει επισήμως την σχέση του με σχετικά γνωστή κυρία της τηλεόρασης – των μικρών καναλιών- πλην όμως εξαιρετικά γοητευτικής παρά την ηλικία της, η οποία πέρασε τα πρώτα «ήντα» και ας παριστάνει την σαραντάρα. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω σχέση δεν είναι καινούρια όπως εμφανίστηκε στα ΜΜΕ, αλλά κρατάει – μυστική- εδώ και αρκετά χρόνια. Αν όλα σταμάταγαν εδώ θα λέγαμε μπράβο στον γόη των Καραβιών. Η αγαπημένη συνήθεια του καραβοκύρη εραστή είναι να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές παρτενέρ του και να δείχνει με καμάρι στους φίλους του τις επιδόσεις που έχει. Μια κυρία στο παρελθόν που τον πήρε χαμπάρι προκειμένου να μην τον καταγγείλει, μέσω του δικηγόρου της αξίωσε 10.000.000 ευρώ και όπως μάθαμε στο τέλος πήρε 800.000€. 

Κουίζ 2: Μου είπε ο καλός μου φίλος πως ένας όχι και ιδιαίτερα γνωστός πλοιοκτήτης που έχει καμία «δεκαριά κομμάτια» έχει την συνήθεια να πηγαίνει ο ίδιος να αγοράζει την κοκαΐνη που πίνει από το Ζεφύρι  προκειμένου να διαπραγματεύεται την τιμή. Πριν λίγες μέρες σε μια τέτοια επίσκεψη τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, του πήραν το αυτοκίνητο και 8.000€ που είχε μαζί του. Δεν έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ γιατί δεν θα μπορούσε να εξηγήσει πολλά και διάφορα. Όταν πήγε στο γραφείο του την επόμενη μέρα προκειμένου να δικαιολογήσει τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο είπε πως τον χτύπησε ένας μοτοσικλετιστής για μια παρεξήγηση του δρόμου και εξαφανίστηκε. 

Κουίζ 3: Πριν από αρκετό καιρό έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ένας φαλακρός πασίγνωστος πλοιοκτήτης, συνοδευόμενος από την νεαρά συμβία του συναντήθηκε τυχαία με έναν μεγάλο αντίπαλο στην Ναυτιλία που έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Χωρίς δεύτερη ματιά οι φουσκωτοί του ανθρώπου που συναντήθηκε τυχαία με τον φαλακρό γηραίο γόη τον άρχισαν στις «γρήγορες». Η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν τολμούσε να πλησιάσει. 3 τον χτυπούσαν και άλλοι 3 είχαν κάνει «αλυσίδα» για να μην πλησιάσει κανείς. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν τα αντίποινα. Σε ανυποψίαστο χρόνο ενώ ο νταής εφοπλιστής παραθέριζε σε ένα νησάκι πέριξ της Αττικής, μόνο με ένα σωματοφύλακα, 15 άτομα κοντόσβερκοι και κοντοκουρεμένοι μπήκαν στην ταβέρνα και τον έκαναν του αλατιού. Ανελέητο ξύλο έφαγε και ο φρουρός του που μετά από λίγες μέρες έφυγε από την φύλαξη του δαρμένου εφοπλιστή.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !