Οι 2 υπουργοί που ζουν τους παράνομους έρωτες τους! Η «μαύρη γαζέλα» του τηλεοπτικού ριάλιτι και ο ερωτιάρης που παίζει σε 2 ταμπλό. Ο μπασκετμπολίστας (!) του Ολυμπιακού που «ψήνει το ψάρι» και η παρουσιάστρια για τα διαλλείματα.


edolio5 team

Είναι αλήθεια πως όταν λαδώσει το έντερο αρχίζουν οι ερωμένες και ότι άλλο προκύψει! Το κέρατο που πέφτει στις παντρεμένες που έχουν υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους συζύγους σε αυτή την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο.
Έχουμε φυσικά αναφερθεί κατά το παρελθόν σε πολλούς και διάφορους αλλά οι νέοι μας πρωταγωνιστέςς δίνουν ρέστα.

Όλοι έχουν να λένε για τον έρωτα του ατάλαντου επαρχιωτόπουλου, υπουργού που κάνει θραύση, με τελευταία κατάκτηση μια «Μαύρη γαζέλα» που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της σε τηλεοπτικό ριάλιτι και με την αδιάλειπτη παρουσία της στο Νησί των Ανέμων!

Ωστόσο εσχάτως στην πιάτσα, κυκλοφορεί και μια έντονη φημολογία ότι ένας ακόμη ενεργεία υπουργός, προσφάτως αναβαθμισθείς, επίσης εκ της επαρχίας  όπως και ο προηγούμενος, διατηρεί παράνομη σχέση με παρουσιάστρια, αλλά  έχει συνάψει σχέση και με πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού (βγάζοντας τον αληθινό του εαυτό) που είχε το ψευδώνυμο ο αφάνας. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !