Quiz! Ο εφοπλιστής - σκυλάκι και το μοντέλο που θυμήθηκε τα παλιά του βίτσια. Το πάρτι στα Νότια Προάστεια, ο ασημένιος δίσκος με την κόκα και τα μυστικά του παρελθόντος που γράφτηκαν στα κινητά τηλέφωνα των περίεργων.


Του ειδικού συνεργάτη

Για τον φίλο του edolio5 που τις ελεύθερες ώρες του κάνει τον σερβιτόρο σας έχουμε ξανά γράψει. Αφού σήμερα είπαμε για την εφοπλίστρια να σας πούμε και για τον εφοπλιστή. Πριν από λίγο καιρό  στο περιθώριο ενός πάρτι στα Νότια Προάστεια, αυτόπτης ωτακουστής ο σερβιτόρος μας μιας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης μεταξύ ενός οικονομικού – επιχειρηματικού παράγοντα της αγοράς και ενός πανέμορφου πρώην προβεβλημένου μοντέλου, στον οποίο η γνωστή καλλονή που κυριάρχησε σε ιλουστρασιόν περιοδικά πριν από μια δεκαετία, διηγούταν ιδιαίτερες και πέραν των ορίων καταστάσεις που συνάντησε στην πολυτάραχη ερωτική της ζωή! Σήμερα η γυναίκα αυτή έχει φτιάξει οικογένεια και συνεπώς μην ζητάτε ονόματα.

Μέσα στη παραζάλη του καπνού του αλκοόλ και του ασημένιου δίσκου που γύρναγε στο πάρτι και κερνούσε το άσπρο πιοτό η πασίγνωστη μοντέλα, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων στον περίεργο συνομιλητή της, που είχε γίνει φορτικός για να μάθει κουτσομπολιά και ιδιαιτερότητες προβεβλημένων προσώπων, ότι η πιο ιδιότυπη ερωτική σχέση που είχε συνάψει στο παρελθόν, ήταν με έναν πολύ γνωστό εφοπλιστή, (σήμερα είναι οικονομικά πιο δυνατός από το παρελθόν και πιο διάσημος  στον οποίο άρεσε να τον δένει με μια αλυσίδα στον λαιμό και να τον σέρνει από το σαλόνι του διαμερίσματος του μέχρι το κρεβάτι, σαν τον σκύλο!

Μόλις άρχισε να εξιστορεί και άλλη τέτοια ιστορία με τον εν λόγο κύριο το πηγαδάκι γύρω της είχε μεγαλώσει, φτάνοντας ο τελευταίος έξω στο μπαλκόνι. Είπε και ονόματα ύστερα από απαίτηση παλιών πελατών της που ήταν παρόντες στο πάρτι και η πλακά είναι ότι οι μισοί γνώριζαν το βίτσιο του συναδέλφου τους.

Στο ερώτημα αν έχει βγάλει καμία φωτογραφία ή βίντεο για το αρχείο της η ίδια το διέψευσε κατηγορηματική αλλά με τέτοιον τρόπο που εννοούσε το αντίθετο.

Όπως μας είπε ο σερβιτόρος μας 2 - 3 παρευρισκόμενοι στο πάρτι είχαν σηκώσει τα κινητά τους και έγραφαν την αφήγηση της μοντέλας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !