Το δείπνο των τριών στο Nolita του Ψυχικού και το menu με τα «δίδυμα»! Άρχισαν οι «σφαλιάρες» από το Μαξίμου στα κολλητάρια του «μαύρου χρυσού» Μπάκο και Καϋμενάκη. Το δούλεμα ψιλό γαζί ότι θα πάρουν την «Αττική Οδό» και τα τηλεφωνήματα του Γιαννάκη της Intrakat στα ΜΜΕ ότι η «δουλειά είναι κλεισμένη από τον μεγάλο». Τους εκβιάζουν με το ΣΔΟΕ για να μην βγάλουν άχνα και να σκύψουν τα κεφάλια.


Του ειδικού συνεργάτη

Την Κυριακή το πρωί είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συν ακρόαση! Με αφορμή το άνοιγμα από το ΤΑΙΠΕΔ, των προσφορών για την παραχώρηση της Αττικής οδού, που ως γνωστών την δουλειά την πήρε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη  το edolio5 απολαμβάνοντας τον καφέ του μαζί με ένα ωραίο γαλακτομπούρεκο στο «Νολίτα» του Νέου Ψυχικού, έπιασε στις κεραίες του έναν διάλογο μεταξύ ενός Έλληνα μεγιστάνα που κατέβηκε στον διαγωνισμό μαζί με ένα εκ των κορυφαίων funds του πλανήτη, κι ενός προβεβλημένου μάνατζερ – εργολάβου του οποίου ο κατασκευαστικός όμιλος στον οποίο πλέον παρέχει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του μετείχε στον διαγωνισμό. Δεν έχει σημασία αν πήρε την δουλειά ή όχι. Σημασία έχουν αυτά που ακούστηκαν.

Οι δύο άνδρες, που έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια με τις παρέες τους και απολαμβάνουν της εκτίμησης ο ένας του άλλου, είχαν έναν διάλογο από τον οποίο το edolio5 «κατέγραψε» μια καταπληκτική ατάκα του πασίγνωστου μεγαλοεπιχειρηματία προς τον συνομιλητή του, που σε λίγες λέξεις «τα λέει όλα» για την Αττική οδό! «Η πλάκα είναι πως τα δίδυμα περίμεναν πως θα πάρουν την δουλειά αλλά δεν έχουν καταλάβει ακόμα σε τι φαμίλια έχουν πέσει που τους βάζει να αγοράζουν ΜΜΕ. Όταν κάνουν ταμείο στο τέλος και τους λείπουν κάποια εκατομμύρια θα καταλάβουν την μπανάνα που πάτησαν.» Είναι προφανές ότι αναφερόταν στους Μπάκο και Καϋμενάκη που είχαν φροντίσει με τον γνωστό Γιαννάκη της Intrakat που τηλεφωνούσε σε δημοσιογράφους να λέει «...ότι η δουλειά είναι δοσμένη και σίγουρη από το Μαξίμου». Μεγάλη αξία όμως, για το κουτσομπολιό μας, έχει και η απάντηση του εταίρου της μεγάλης παρέας.

«Έχω βάλει στο ψυγείο δύο σαμπάνιες για να είναι παγωμένες! Τη μία θα την ανοίξω για μας, εάν κερδίσουμε τον διαγωνισμό! Την άλλη θα την ανοίξω και θα πιώ στην υγειά των κοροϊδών που βρήκε το Μαξίμου να δαγκώσει αλλιώς θα το έκανε σε εμάς». Στην παρέα ήταν και ένας τρίτος που άκουγε και δεν μίλαγε. Μετά από έναν φίλο σερβιτόρο μάθαμε ότι είναι τμηματάρχης του ΣΔΟΕ.

Τώρα μαθαίνω ότι το Μαξίμου έχει αρχίσει το νέο ποίημα προς τα φιλαράκια και τους υπόσχεται τηλεοπτική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας. Είναι περιττό να σας πω βέβαια ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ γιατί τα έργα και της ημέρες (που είναι έντονες και βουτηγμένες στο μαύρο χρυσό) θα γίνουν αφιέρωμα από τα αντίπαλα κανάλια που δεν θα χαριστούν σε φίλους και γνωστούς.

Για την υπόθεση που εκκρεμεί στο ΣΔΟΕ ήδη σας έχουμε ενημερώσει και πολύ σύντομα θα έχουμε καυτά νέα.