Quiz για μυημένους με τα κρυφά μυστικά της «καλής κοινωνίας»! Το καθημερινό δράμα πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας και π. υπουργού της ΝΔ που προσπάθησε να κάνει comeback! Η «κατηφόρα» των παιδιών τους στα ναρκωτικά, η απαγωγή της κόρης - τραγουδίστριας από γόη του Κολωνακίου, ο ρόλος «φουσκωτών» για να την βρουν και ο αδελφός της που την μανατζάρει και στηρίζει Κασσελάκη για λόγους που φαίνονται από μακριά.

Του ειδικού συνεργάτη

Αν πέσεις στο στόμα των γνωστών κυριών του Ψυχικού που ήθελαν πάντα να ανοίξουν γραφείο Τελετών αλλά συμβιβάστηκαν με τον γάμο που έκαναν με έναν εφοπλιστή τότε αλίμονο σου.

Σε ένα από τα πολλά σουαρέ που έγιναν αυτές τις ημέρες, τα οποία μπαινόβγαιναν άλλοτε μεταμφιεσμένος με περούκα και μουστάκι και άλλοτε ως σερβιτόρος έμαθα και άκουσα πολλά για δράματα οικογενειών που ζουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως αυτά να δείχνουν τις οικογενειακές ατέλειες που κατά τα άλλα οι πρωταγωνιστές διαφημίζουν κουνώντας το δάχτυλο ότι ανήκουν σε άλλους. Επίκεντρο της συζήτησης σε ένα τραπέζι υψηλόβαθμών κυριών της καλής Αθήνας που σε θάβουν χωρίς φτυάρι ήταν ο γιός μιας πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας, ξανθιάς και καθημερινής εισόδου στα σπίτια μας, για την απίστευτη κατάσταση που έχει φτάσει εξαιτίας του πάθους του για τις ουσίες. Ότι βρίσκει το καταπίνει. Έχει πάει όπως έλεγαν οι κυρίες, μια εκ των οποίων ήταν γιατρός, σε 2 κέντρα αποτοξίνωσης αλλά έφυγε σε λίγες μέρες γιατί δεν άντεχε την στέρηση. Το άλλο «θύμα» είναι η κόρη πρώην μεγαλουπουργού της ΝΔ που προσπάθησε έχοντας εξαφανιστεί για πολλά χρόνια να κάνει Comeback μέσω εκλογικής διαδικασίας χαμηλού βαρομέτρου. Η κόρη του, είχε πέσει θύμα απαγωγής από πρώην σύντροφο της, ο οποίος έγινε γνωστός κυρίως από την σχέση του με άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια, αφού και η νεαρά αυτή είναι τραγουδίστρια. Όταν ο πατέρας της την βρήκε σε ένα υπόγειο στο Κολωνάκι ήταν σε άθλια κατάσταση από την χρήση ναρκωτικών. Η ανεύρεση της έγινε με περιπετειώδη τρόπο και με την χρήση φουσκωτών αφού με εντολή του πατρός «μάζεψαν» έξω από το σπίτι του τον γόη - απαγωγέα και ύστερα από μια βόλτα που τον πήγαν μέχρι τις ερημιές της Λαμίας τους είπε που βρίσκεται η κόρη του υπουργού που δεν απαντούσε στα τηλέφωνα της οικογένειας της επί 20 μέρες. Δυστυχώς όμως ο εθισμός στην κόκα δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα. Δίπλα της η νεαρά τραγουδίστρια, όπως έλεγαν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας, έχει τον αδερφό της ως μάνατζερ που μάλλον για ειδικούς λόγους που είναι εμφανής και προφανής είναι λάτρης  του Στέφανου Κασσελάκη. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !