2 οι καταγγέλοντες - θύματα αλλά 4 είναι οι "ανοιχτές" δικογραφίες για τις υποκλοπές! Ποιοι εισαγγελείς τις χειρίζονται και που "βρίσκονται".


 edolio5 team

Μπορεί να είναι 2 πρόσωπα (Κουκάκης και Ανδρουλάκης) που έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα τηλεφωνικών υποκλοπών αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα το edolio5 4 είναι οι δικογραφίες, που χειρίζεται η Δικαιοσύνη για αυτήν την υπόθεση.



Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, η Δικαιοσύνη διενεργούσε διπλή έρευνα, γιά υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από τον περασμένο Μάιο, δηλαδή δύο μήνες πριν από τη μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Κατά τις ίδιες πηγές, στην πρώτη δικογραφία με θύμα υποκλοπής το δημοσιογράφο κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία και η δικογραφία χρεώθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νολη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά από τον δημοσιογράφο.

Η δικογραφία χρεώθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος ζήτησε να συσχετιστούν οι δύο δικογραφίες, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.


Έτσι, ο εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση και την ανέθεσε σε πταισματοδίκη, που έχει προχωρήσει στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

Η τρίτη δικογραφία αφορά τη μηνυτήρια αναφορά Ανδρουλάκη, γιά την παγίδευση του τηλεφώνου του και τη χειρίζεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος. Η 4η δικογραφία αφορά την μήνυση που κατέθεσε ο Άρης Σπίνος επειδή χρησιμοποίησαν τον αναγραμματισμό του edolio5 για να στείλουν μολυσμένους ιούς στους κ.κ. Κουκάκη και Ανδρουλάκη ο οποίος ζήτησε να συσχετιστούν όλες μαζί.