Δολοφονία Καραϊβάζ! Η δικογραφία - φιάσκο και το βούλευμα για τα αδέρφια Λάλα που τους κατηγορεί ως εκτελεστές αλλά το περιεχόμενο του τους «αθωώνει» πανηγυρικά. Οι συλλήψεις που έγιναν προεκλογικά για ψηφοθηρία και για να φτιάξουν το προφίλ του Θεοδωρικάκου.


edolio5 team

Η δικογραφία για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία που όμως δεν φωτίζουν ούτε κατά ελάχιστο τους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς της αποτρόπαιας πράξης. Όπως είναι ήδη γνωστό για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί τα αδέρφια Στράτος και Γιάννης Λάλας ως εκτελεστές. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας στη δικογραφία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προστέθηκαν και άλλα στοιχεία μεταξύ των οποίων και βίντεο από άσχετες υποθέσεις όπου φέρονται ως πρωταγωνιστές επεισοδίων τα 2 αδέρφια.

Το edolio5 από την πρώτη στιγμή με εκτενή και αναλυτικό ρεπορτάζ είχε αναφερθεί ότι η δικογραφία εξελίσσεται σε ένα φιάσκο και ότι για λόγους προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς υπέρ του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Θεωδορικάκου έγιναν οι 2 συλλήψεις.

Τι σχέση μπορεί να έχει οποιοδήποτε βίντεο που δείχνει τα 2 αδέρφια σε κάποια αψιμαχία τους με την απόδειξη της συμμετοχής τους στην δολοφονία ; Αυτό όμως που δείχνει με περίτρανο τρόπο τις βιαστικές συλλήψεις, που είναι βέβαιο ότι έχουν οδηγήσει τους πραγματικούς ενόχους στην απόκρυψη κάθε στοιχείου πλέον είναι η περιγραφή του βουλεύματος αυτού. «Λόγω της ιδιαίτερης δυσχέρειας για τη διακρίβωση της αλήθειας, δεδομένου ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και είχαν λάβει πλήθος αντιμέτρων για την αποφυγή της σύλληψής τους και της συσχέτισης της φυσικής τους παρουσίας». Το ίδιο το βούλευμα με λίγα λόγια αθωώνει από τα αποδυτήρια τα αδέρφια Λάλα.


Ποιοι θα απολογηθούν για τις επιπόλαιες συλλήψεις που βοήθησαν τους πραγματικούς ενόχους ; Που είναι η πολυδιαφημιζόμενη σύλληψη του ηθικού αυτουργού που φωτογράφιζαν τα συστημικά ΜΜΕ και ο ανακριτής αρνήθηκε να εκδώσει ένταλμα αφού το διαβιβαστικό της ασφάλειας ήταν σουρωτήρι και γεμάτο ανακρίβειες ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !