(Ν2) Η ερωμένη «Μαρκέλλα» της βουλής τα καυτά SMS του «αδιάκριτου» συνεργάτη που έφυγε κλοτσιδόν και ανεβοκατεβάζει κείμενα για να εκβιάσει το μεροκάματο του! Ο «κοριός» μεγάλης πρεσβείας που καταγράφει σημεία και τέρατα για κοινοβουλευτικό πολιτικό «μαγαζί», οι δεσμίδες με τα 500ευρα και η σύζυγος με το κέρατο που απολαμβάνει το «προεδριλίκι» του συζύγου.


edolio5 team

Τα χαράματα χτύπησε το κινητό μου και ο μελαμψός συνεργάτης μου που στην χώρα του είναι υποπλοίαρχος και στην Ελλάδα παριστάνει τον σερβιτόρο σε κοσμικό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων μου ζήτησε να βρεθούμε όσο πιο νωρίς μπορούμε. Το ραντεβού κανονίστηκε για τις 4 π.μ.

Μέσα στο άγριο σκοτάδι πάρκαρα το αυτοκίνητο μου σε ένα δρομάκι στην Πατησίων όπου περίμενε με την μηχανή του ο καλός μου φίλος. Και τι δεν μου είπε για το πολιτικό κόμμα - καραγκιόζη. Το πιο ωραίο από όλα αφορά αυτά που έχει καταγράψει ο «κοριός» της Πρεσβείας της χώρας από όπου προέρχεται ο υποπλοίαρχος και αφορούν καμιά 200αρια SMS που έχουν σταλεί τις τελευταίες 20 μέρες από και προς μέλη και φίλους του «μαγαζιού» που προεδρεύει ο εραστής της «Μαρκέλλας» για το κατάντημα του οποίου σας ενημερώσαμε με σχετική ανάρτηση. Η ξανθούλα που έβαλε στην τσέπη την πρόσφατη κρατική χρηματοδότηση, έμαθα ότι λύνει και δένει υπό τις ευλογίες του καβαλάρη της. Απολύει κόσμο, προσλαμβάνει άλλους και παραγγέλνει εισιτήρια για ταξίδια στην Ευρώπη προκειμένου να ζήσει τον παράνομο έρωτα της. Φυσικά όπως προκύπτει, η νόμιμη σύζυγος τα ξέρει όλα αλλά έχει βολευτεί στις δεσμίδες με 500ευρα που τις δίνει ο μέγας πρόεδρος. Μου είπε ο μελαμψός συνεργάτης ότι πρόσφατα η «Μαρκέλλα» τηλεφώνησε σε δικηγόρο του κόμματος και του είπε να πάει να πουλήσει πατάτες γιατί είναι άχρηστος και άσχετος! Η πλάκα είναι ότι ένας κακομοίρης που έχει αυτοβαφτίσει τον εαυτό του «δημοσιογράφο» και μέχρι εχθές πρόσφερε με «αδιάκριτο» τρόπο έναντι 20 ευρώ την ημέρα τις υπηρεσίες του στον αρχηγό του, έφαγε κλωτσιές και απολύθηκε νύχτα από το γραφείο της Βουλής. Αυτός ο κακομοίρης έχει και ένα site με 30 επισκέψεις την ημέρα και ανεβοκατεβάζει κείμενα σε βάρος του πρώην αρχηγού (όλα βρίσκονται στην διάθεση του edolio5 με Screenshot) του προκειμένου να εκβιάσει και να ξαναγυρίσει στο γραφείο του αφού τώρα υποτίθεται ότι έχει αναρρωτική άδεια. Όταν όμως ο ίδιος έβριζε χυδαία άλλους πολιτικούς, αλλά και την δημοσιογραφική ομάδα του edolio5 για να δικαιολογούσε το 20ευρο που έπαιρνε αυτά δεν τα σκεφτόταν. Ούτε που θα βρίσκει τώρα κόλα για να βάζει την περούκα του. Ο καλός φίλος μου είπε πολλά και διάφορα που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο, αφού προκύπτουν με SMS, ότι αυτό το πολιτικό «μαγαζί» είναι μια σπείρα εκβιαστών και απατεώνων. Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά! Τελικά το ραντεβού τα χαράματα ήταν χρήσιμο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !