Πιάστηκε η «μεγάλη δουλειά» στο λιμάνι που είχε προαναγγείλει το edolio5 πριν 20 μέρες! Ο Μπανανάς και το κάρφωμα εκ των έσω από τον «Φορτηγατζή Μάριο»! Οργίαζε η πιάτσα πέριξ της κεντρικής αγοράς του Ρέντη για το μεγάλο φορτίο που ερχόταν με την συσκευασμένη «λουκουμόσκονη» στο κοντέινερ.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι αναγνώστες που έχουν επιλέξει το edolio5 ως εναλλακτική πηγή ενημέρωσης για ρεπορτάζ που περνούν την κόκκινη γραμμή γνωρίζουν πολύ καλά για την «προφητικότητα» που έχουν τα ρεπορτάζ αυτά. Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ  του ειδικού συνεργάτη μας, για το μαρτυριάρη φορτηγατζή που είχε δώσει μια μεγάλη δουλειά στην δίωξη ναρκωτικών. Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα. Κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες εντοπίστηκε με 91 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά. Στο κοντέινερ που κατασχέθηκε, βρίσκονταν ογδόντα πλαστικές συσκευασίες γεμάτες με συνολικά 91 κιλά και έξι γραμμάρια κοκαΐνη, η συνολική αξία των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το εμπορευματοκιβώτιο είχε εκφορτωθεί από πλοίο σημαίας Λιβερίας προερχόμενο από το Εκουαδόρ τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 13-11-23, με νόμιμο φορτίο μπανάνες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !