Έβαλε πλάτη για την επιστροφή της η πρώτη κυρία! Το νέο θηλυκό κουμάντο που θα κάνει τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ! Η Χαλκιδέα «Στελλίνα» (φίλη του κύριου Τάκη) και ο «φαλακρός του Μαξίμου» που κάνουν ότι θέλουν στην Κατεχάκη. Ούτε καλημέρα δεν λέει ο Μαυρόπουλος στον Οικονόμου όταν τον συναντά στους διαδρόμους του υπουργείου.


Του ειδικού συνεργάτη

Σας έχω ενημερώσει και άλλη φορά πως ο υπουργός Οικονόμου δεν λέει ούτε Καλημέρα με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μαυρόπουλο αφού ο στρατηγός δεν το «βλέπει».Ο στρατηγός ούτε τον «βλέπει» αφού μιλάει κατευθείαν με τον επικεφαλής της φρουράς του Μητσοτάκη (το φαλακρό αγόρι) από όπου παίρνει και τις διαταγές. Μαθαίνω τις τελευταίες μέρες μια κυρία- από τα παλιά- (η περίφημη Στελλίνα… η Χαλκιδέα) επανήλθε, ακόμη ανεπισήμως, αλλά στην πραγματικότητα ήδη «λύνει και δένει» όπως έκανε άλλωστε και επί υπουργίας του γνωστού Τάκη, που την είχε ως δεξί χέρι και στο Υπ. Εσωτερικών! Η αλήθεια είναι ότι στις επιλογές του ο Τάκης παίρνει άριστα! Η κυρία αυτή όπως μου λένε θα αποφασίσει μετά του φαλακρού βεβαίως και τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ τον Γενάρη. 

Βλέπετε, η εν λόγω, φέρεται να τελεί υπό τις ευλογίες της πρώτης κυρίας που έδωσε μεγάλο αγώνα για να επιτευχθεί η ενεργός επιστροφή της!

Τώρα, τι σημαίνει αυτό για τον νυν υπουργό – στον οποίο ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ούτε καν του απαντάει στα τηλέφωνα όπως σας προ είπα δεν ξέρω. 

Ο κύριος Τάκης πάντως λέει δεξιά και αριστερά ότι μέχρι τον Γενάρη θα ανηφορήσει στην Κατεχάκη! Αυτό σημαίνει ότι ο Οικονόμου ψάχνεται από τώρα ενώ ο Κατσαφάδος (υπάρχει και τέτοιος υφυπουργός) είναι βέβαιο ότι δεν θα ξαναδεί καρέκλα πολιτικής ηγεσίας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !