Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εκβιασμού! Το Predator και ο «κοριός» σε στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Αττικής. Ο εργολάβος που δεν έπαιρνε δουλειές τα 3 ραντεβού στο Nolita με αστυνομικό και οι 200.000 ευρώ για 70 ώρες συνομιλιών - φωτιά.


edolio5 team

Μέσα στην παγωνιά και στο αγιάζι πήγα και συνάντησα έναν φίλο από τα παλιά στο στέκι της διαπλοκής στην πλατεία Κολωνακίου στο καφέ «Βιβλιοθήκη». Ο “μάγειρας” των έργων όπως τον αποκαλούν στην περιφέρεια Αττικής, έμαθα ότι ήταν στο στόχαστρο του Predator από τα «καλά παιδιά» της ομάδας Λαβράνου. 

Ένας εργολάβος που δεν έπαιρνε όσα έργα ήθελε από την περιφέρεια Αττικής ζήτησε, όπως έχουν κάνει και πολλοί άλλοι από την «κακή παρέα» να παγιδεύσει το κινητό του ανθρώπου που λύνει και δένει, ακόμη και σήμερα στην περιφέρεια Αττικής και αποφασίζει για το ποιος θα πάρει το έργο. 

Συνολικά δόθηκαν 200.000 ευρώ σε 3 δόσεις σε αντίστοιχα ραντεβού που έγιναν στο περιβόητο εστιατόριο Nolita σε έναν αστυνομικό και αυτός με την σειρά του παρέδωσε ηχητικό υλικό με 70 ώρες συνομιλιών όπου ακούγεται ξεκάθαρα ο «μάγειρας» να ευνοεί συγκεκριμένο εργολάβο σε βάρος άλλων μεταξύ των οποίων ήταν και αυτός που πλήρωσε. 

Τώρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει εκβιασμός του «μάγειρα» για επόμενες εργολαβίες που έρχονται από τον κατασκευαστή που δεν έχει πάρει όσα θα ήθελε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !