Το «μνημόσυνο» της 68χρονης Γιάννας Αγγελοπούλου με χορηγούς τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς που ακυρώθηκε! Η φιέστα που ετοίμαζε με πολύ χρήμα για την επέτειο των ολυμπιακών αγώνων του 2004 (!) και το ταμείο από τα έσοδα που θα διαχειριζόντουσαν όμως άλλοι.


Του ειδικού συνεργάτη

Άμα τελικά έχεις μυαλό κατεβάζει η κούτρα σου κάθε μέρα ιδέες! Νoμίζω ότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων της Ελληνικής Πολιτείας, Γιάννα Αγγελοπούλου, αρέσκεται στις επετειακές εκδηλώσεις, δεν γράφω φιέστες για να μην παρεξηγηθώ από τους πολυάριθμους υποστηρικτές της. Μια τέτοια σκέφτηκε και φέτος .

Τελευταίο εγχείρημα, το οποίο όμως όπως θα σας εξηγήσω είχε άδοξο τέλος, είναι μία σειρά εκδηλώσεων που σχεδίαζε πάντα μαζί με το ευάριθμο επιτελείο της που κάνεις δεν ξέρει πως πληρώνονται και από που, με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004.

Και ενώ λοιπόν το επιτελείο της περίμενε από τους συνήθεις χορηγούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που τους είχε γίνει προκειμένου να συμβάλλουν με τον όβολό τους, συνέβη κάτι το αναπάντεχο το οποίο τους ανάγκασε να ακυρώσουν το ως συνήθως φιλόδοξο σχέδιο τους.

Το επιτελείο της Γιάννας, που τα είχε υπολογίσει με τον συνήθη επαγγελματισμό όλα, του είχε ξεφύγει μία λεπτομέρεια, ότι το 2024 είναι η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συνεπώς, το οικονομικό κομμάτι και τα έσοδα εκδήλωση θα έπρεπε να τα διαχειριστεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι η καλή μας Γιάννα.

Οπότε, αναβλήθηκαν όλα και η όμορφη κυρία της καλής κοινωνίας θα βάλει τώρα κάτω το μυαλό της να σκεφτεί μια άλλη ιδέα που θα πληρώσουν φυσικά οι χορηγοί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !