Ο «καυτός» φάκελος με τα CD που πήγε στο Μαξίμου! Οι διάλογοι από τον κοριό της ΕΥΠ με υφυπουργό και λαθρέμπορο καυσίμων. «Όταν σε ενοχλήσουν να με πάρεις αμέσως». Τα αντίποινα που έρχονται, από το «χτύπημα» που δέχτηκε η φαμίλια του Γιάννη Σκαφτούρου.


edolio5 team

Σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες μέρες για μεγάλο χτύπημα που έρχεται από τις διωκτικές αρχές σχετικά με τον αμαρτωλό κόσμο του μαύρου χρυσού. Κάποιοι λένε ότι αυτό θα είναι αντίποινα για το προηγούμενο «χτύπημα» που έγινε στα δυτικά προάστια και ομολογουμένως ήταν αρκετά αιματηρό. 

Προ λίγων ημερών το λαθρεμπόριο καυσίμων αλλά και η νόθευση δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα από τις διωκτικές αρχές, που είχε ως πυρήνα συγγενικά πρόσωπα του δολοφονημένου Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 πέρα πάσης αμφισβητήσεως τα χτυπήματα των αρχών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με επίκεντρο την δράση ιδιοκτήτη πολλών πρατηρίων κυρίως στην Αττική, που ασχολείται ως παράγοντας και με το ποδόσφαιρο σε μικρή κατηγορία, αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση αφού ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά τελικά δεν έβαλε υποψηφιότητα. 

Κατά το παρελθόν όμως έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον ίδιο δήμο.

Όπως πληροφορήθηκε το edolio5 στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται μεγάλη ομάδα ιδιοκτητών πρατηρίου που όμως στην πλειοψηφία τους λειτουργούν ως μπροστινοί ιδιοκτήτη πολλών πρατηρίων που εισάγει λαθραίο πετρέλαιο και ως βιτρίνα έχει μεγάλη διυλιστηριακή εταιρεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν καταγραφεί διάλογοι που δείχνουν πέρα πάσης αμφιβολίας το πως λειτουργεί το κύκλωμα. Αρκετοί εμπλεκόμενοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν προϊστορία στο αντικείμενο και είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Στους διαλόγους που έχουν καταγραφεί αποτυπώνονται και οι συνομιλίες του εγκεφάλου με γνωστό βουλευτή της ΝΔ που σήμερα είναι υφυπουργός, σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα και με υποστηρικτική διάθεση για τον φίλο του. «Όταν σε ενοχλήσουν να με πάρεις αμέσως». Αυτή είναι μια από τις προτάσεις που ακούγεται στους διαλόγους που έχει καταγράψει η ΕΥΠ και ο σχετικός φάκελος έχει σταλεί στο Μαξίμου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !