Του «κλότσου και του μπάτσου» έκαναν τον Βασίλη Στίγκα οι βουλευτές του! Τον πετάνε από το κόμμα ως αχάριστο και πολιτικά ανίκανο. Η εντολή από τις φυλακές Δομοκού και τα 7 προφητικά ρεπορτάζ του edolio5 για τις εξελίξεις που ήρθαν. Ποιος «μπροστινός» αναλαμβάνει το νέο κόμμα που ιδρύεται, η ανείπωτη ταπείνωση ενός «πολιτικού αρχηγού» που δεν έχει προηγούμενο και η κρατική χρηματοδότηση που χάθηκε σε μια νύχτα.


edolio5 team

Με ανεπάλληλα ρεπορτάζ το edolio5 είχε προβλέψει τις εξελίξεις, αφού οι πηγές μας εντός του κόμματος των Σπαρτιατών δεν έκαναν λάθος σε όσα μας είχαν μεταφέρει. Η εμφανής αχαριστία του Στίγκα που μέχρι εχθές ήταν πολιτικά ανύπαρκτος, να αναγνωρίσει πως η είσοδος του στην Βουλή ως αρχηγός κόμματος οφείλεται κατά 100% στον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη, αργά ή γρήγορα θα έπαιρνε την αμοιβή που του άρμοζε.

Οι δημόσιες δηλώσεις υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη από βουλευτές του κόμματος ήταν ένα συχνό φαινόμενο, υποδηλώνοντας την στενή σχέση που έχει ο φυλακισμένος και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με το κόμμα αυτό. Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του κόμματος Σπαρτιάτες δεν το έκρυψε ποτέ. Αντίθετα ο Στίγκας αφού εκμεταλλεύτηκε την ώθηση Κασιδιάρη, αποφάσισε να μην έχει πλέον σχέση μαζί του προκειμένου να μην χάσει την κρατική χρηματοδότηση που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Όταν ο Στίγκας προσπάθησε να διαγράψει έναν βουλευτή του που εξέφρασε θετική άποψη για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον Δήμο Αθήνας τότε κατάλαβε ότι το χαστούκι που έφαγε από όλη την κοινοβουλευτική ομάδα δεν είχε προηγούμενο. Ουσιαστικά τον διέγραψαν αυτοί πριν τολμήσει να σκεφτεί να το κάνει αυτός. Με μια επιστολή κόλαφο εναντιώθηκαν σε βάρος του και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διαδίδει ότι την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, οι πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι ο Στίγκας είναι ήδη τελιωμένος «από χέρι». 10 βουλευτές θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα σχηματίσουν νέα κοινοβουλευτική ομάδα με αρχηγό του νέου κόμματος τον Κασιδιάρη και πρόεδρο της νέας ΚΟ ένα πρόσωπο που προς το παρόν δεν έχει επιλεγεί και θα αποτελεί αυτόν που θα υποδείξει ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού. Τα ονόματα που ακούγονται είναι του δικηγόρου Χαράλαμπου Κατσιβαρδά - Κωσταντίνου Φλώρου και Γιάννη Κόντη. Ο Στίγκας θα είναι πλέον ανεξάρτητος Βουλευτής «πεταμένος» σε μια γωνία  Είναι αυτονόητο ότι η κρατική χρηματόδοτηση που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ έχει κάνει πλέον «φτερά» και ίσως αυτό να είναι και ο μεγάλος εφιάλτης του Στίγκα που περίμενε τα λεφτά πως και πως. Μπορεί ο ίδιος προς το παρόν να παριστάνει ότι βρέχει γύρω του για να μην παραδεχτεί ότι τον «φτύνουν» πλέον και οι 11 βουλευτές του και να τους παρακαλεί να τα βρουν αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κόκκινο κουμπί από τις φυλακές Δομοκού έχει πατηθεί και ο Στίγκας αποτελεί οριστικό παρελθόν ως αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Τα ρεπορτάζ του edolio5 που τα είχαν προβλέψει όλα.


«Μαξιλαράκια» στην κυβέρνηση οι «Σπαρτιάτες»! Η οργή Κασιδιάρη για τον Βασίλη Στίγκα και η εντολή στους βουλευτές για την ανατροπή του στο συνέδριο που θα γίνει. Με «χέρια και πόδια» ψήφισε το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Από τα τυροπιτάκια της βιοτεχνίας στην Ηλιούπολη στην κρατική χρηματοδότηση και τον παχυλό μισθό. Ο «πόλεμος» για τους διορισμούς στην Βουλή και οι κολλητοί του που πιάνουν καρέκλες. «Πούλαγε τυροπιτάκια και κεφτεδάκια και τον κάναμε άνθρωπο».


Όταν η πολιτική ζηλεύει την δόξα του κλόουν! Η κρυφή συνάντηση Στίγκα και Εμφιετζόγλου, (που αντιμετωπίζει βροχή πλειστηριασμών) η συμφωνία για την ευρωβουλή, ο καυγάς του μπαρμπα - Πρόδομου με τον π. «συνέταιρο» Μπογδάνο που τον πέταξε στον δρόμο, η συνάντηση του «ορφανού» Κωσταντίνου με τον Λεβέντη και το δακρύβρεχτο SMS σε υπουργό της κυβέρνησης για να γυρίσει μετανιωμένος στο μαντρί.

«Ορατότητα μηδέν» με προοπτική ανύπαρκτη σε ένα «αόρατο» κόμμα! Ο Βασίλης Στίγκας του Λεβέντη, γυρολόγος 6 κομμάτων (!) και ένα κοινοβουλευτικό «μαγαζί» χωρίς γραφεία, χωρίς τηλέφωνα και «αόρατο» πολιτικό πρόγραμμα.


Το «λάφυρο» του 1,5 εκατ. ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης, η πρόσβαση στο τραπεζικό λογαριασμό μόνο από τον Στίγκα (!) και η μεταμεσονύχτια συναντήση με τον Εμφιετζόγλου που «άφησε απέξω» τον Μπογδάνο! Οι διορισμοί φίλων και συγγενών και τα σημάδια αποσύνδεσης και ολικής διάλυσης των «Σπαρτιατών».



Διαλύονται οι «Σπαρτιάτες» πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φορές! Η συνάντηση 6 βουλευτών, η εντολή Κασιδιάρη από τον Δομοκό για ανατροπή του Βασίλη Στίγκα λόγο αθέτησης συμφωνίας, οι ανεξαρτητοποιήσεις που έρχονται και η δημιουργία νέου κόμματος.


Εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν και ιδού τα αποτελέσματα! Άκαπνοι και άχρωμοι Στίγκας και Νατσιός στο πρώτο δείγμα της πολιτικής τους παρουσίας. Διάβαζαν με «καρφωμένα μάτια» για να μην χάσουν την σειρά των λέξεων, ανούσια κείμενα μαθητών λυκείου. Ισοπέδωσε τον Μητσοτάκη ο Κυριάκος Βελόπουλος με την ομιλία του κυριαρχώντας ως μόνος στον πολύπαθο πατριωτικό χώρο.


Όταν ο Στίγκας μπερδεύει το «ύψος» του με τον ίσκιο του! Ο υποψήφιος του Λεβέντη που είχε πάρει 35 ψήφους (!) παριστάνει το «κοκοράκι» στον Βελόπουλο για να πάρει αξία και αναπαράγει τα Fake News της Νέας Δημοκρατίας που μοιράζονται με no paper σε όλους τους «πρόθυμους».