Ο ξυλοδαρμός πριν λίγες μέρες στο Μπουρνάζι και η απαίτηση για 250.000 ευρώ! Γνωστός επιχειρηματίας της «παραλιακής νύχτας» ζήτησε προστασία από «σκληρή» ομάδα Αλβανών γιατί περιμένει να τον δολοφονήσουν. «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για εμένα από πρώην συνέταιρο μου. Σώστε με!».

Του Άρη Σπίνου

Η εμφάνιση του πριν από λίγες μέρες, με αρκετούς εύσωμους συνοδούς, στο γνωστό καφέ της παραλίας «ΕΝ ΠΛΩ»  δημιούργησε εύλογη απορία.

Μέχρι σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν προκαλούσε και στην καλύτερη περίπτωση άντε να είχε μαζί του κάποιον φίλο όταν πήγαινε για χαλαρή βόλτα, συζήτηση ή φαγητό. 4 άτομα τον συνόδευαν αυτή την φορά όμως αρκετά εμφανώς. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί χώρο νυχτερινής διασκέδασης στην παραλία έχει άσχημα «τραβήγματα» με έναν πρώην συνέταιρο του. Πριν λίγες μέρες υπήρξε έντονος καυγάς σε ένα ψητοπωλείο στο Περιστέρι όπου συναντήθηκε κατά τύχη μαζί του και όπως μάθαμε έφαγε πολύ ξύλο . Αιτία είναι η απαίτηση του π. συνεργάτη του (δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν για 250.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι του τα χρωστάει. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αφού το θύμα ισχυρίζεται ότι φοβάται για την ζωή του και έχει μάθει πως υπάρχει «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του από τον ίδιο άνθρωπο. Αυτός είναι ο λόγος που κατέφυγε σε μια ομάδα σκληρών Αλβανών προκειμένου να του λύσουν το πρόβλημα! Συνήθως όμως σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα μεγεθύνεται προκειμένου να είναι μόνιμο!