Φυλλοροεί το «ευκαιριακό μαγαζί» του δασκάλου! Αυτοί είναι οι 2 βουλευτές της «ΝΙΚΗΣ» που ετοιμάζονται για «γάμο» με την Νέα Δημοκρατία! Τα ραντεβού με άνθρωπο του Μαξίμου που «αγοράζει» στελέχη από άλλα κόμματα και ο μητροπολίτης που έκανε το προξενιό με τον «Θανάση» για τους 2 φίλους του.


edolio5 team

Η πληροφορία μας είναι διπλοτσεκαρισμένη. Σαν να είμασταν παρόντες (που λέει ο λόγος...) ! Εδώ που τα λέμε σίγα μην καθόντουσαν στο «μαγαζί» του δασκάλου που με το ζόρι όλες οι δημοσκοπήσεις το έχουν στο όριο για να ξαναμπεί στην Βουλή. Όταν αυτά τα σημάδια εμφανίζονται 5 μήνες μετά τις εκλογές φανταστείτε τι έχει να γίνει 3,5χρονια αργότερα.

Τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρούν στην ζωή τους. Έτσι και αλλιώς η εκλογή των βουλευτών με το κόμμα «ΝΙΚΗ» είναι ευκαιριακή και στην τύχη αφού σε πολλές εκλογικές περιφέρειες δεν υπήρχαν καν συμπληρωμένα ψηφοδέλτια στο όριο που ζητάει ο νόμος. Ας έρθουμε στο σήμερα ! Σύμφωνα με όσα μάθαμε από πηγή πέρα πάσης αμφισβητήσεως έγιναν 2 ραντεβού τα οποία επιμελήθηκε γνωστός κάτοικος του Μεγάρου Μαξίμου που έχει την την ευθύνη για τις συνεννοήσεις και την εξαγορά στελεχών άλλων κομμάτων, με 2 βουλευτές της «ΝΙΚΗΣ». Ο ένας έχει στενή συγγενική σχέση με ιερέα της Αττικής (είναι και πολύτεκνος) όπου ήταν και ο μέντορας του προεκλογικού του αγώνα έχοντας μετατρέψει τον πολιούχο του δήμου που όπου λειτουργεί ως προϊστάμενος, σε εκλογικό κέντρο και ο άλλος που εκλέγεται εκτός Αττικής και διακατέχεται από έντονο ναρκισσισμό όπου τον οδήγησε και ως μάρτυρα σε πολύκροτη δίκη της εποχής που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας σε διεθνές επίπεδο, για να ακουστεί το όνομα του. Είχαν εκφράσει κατά καιρούς και οι 2 την έντονη δυσαρέσκεια τους για το ελλιποβαρές της πολιτικής προσωπικότητας του αρχηγού τους και έψαχναν γέφυρα με την Νέα Δημοκρατία. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο για την πολιτική ανυπαρξία του Νατσιού. Ο ένας που την βρήκε πρώτος την «γέφυρα» έφερε και τον άλλον. Ο προγραμματισμός των ανεξαρτητοποιήσεων των θα γίνει μετά τις γιορτές και αργότερα η προσχώρηση τους στην ΝΔ με την συμφωνία ότι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της εκλογικής περιφέρειας που εξελέγησαν. Να σας ενημερώσω ότι και για τις 2 μεταγραφές είπε την καλή του κουβέντα γνωστός μητροπολίτης που «θεολογεί» στον νομό Αττικής.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !