Οι «αμαρτίες» του Γιάννη Λαβράνου και ο ένστολος «Δημήτρης» που τις καλύπτει! Τα «στραβά μάτια» στο λαθρεμπόριο, τις πλαστογραφίες, τα εικονικά τιμολόγια, στις έρευνες για ΦΠΑ, στις πυραμίδες Carousel και σε ότι αφορά τις εταιρείες Intellexa και Krikel του Predator.


Του ειδικού συνεργάτη

Το κακό για πολλούς είναι ότι η Αθήνα είναι ένα μικρό χωριό και όλα μαθαίνονται! Κυρίως όταν ο «προστάτης» χάσει την δύναμη του τότε τα σαλιγκαράκια τρέχουν να κρυφτούν αλλά συνήθως ποδοπατούνται στην διαδρομή. Τα έργα και οι ημέρες ένστολου «Δημήτρη» με αρμοδιότητα την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος δίνουν και παίρνουν.

Και δεν μιλάμε για καταγγελίες επιχειρηματιών που είναι δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας αλλά για υπόγειες σχέσεις του επικεφαλής της με τον εγκέφαλο των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνο.

Αναφερόμαστε σε παράπονα και διαμαρτυρίες εισαγγελέων που για πρώτη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι με άρνηση της συγκεκριμένης αρχής να τους επικουρήσει σε έρευνες και ελέγχους.

Και η άρνηση αυτή εκτείνεται από την υπόθεση των υποκλοπών έως και σε έρευνες για πλαστογραφίες, σε ελέγχους για λαθρεμπόριο καυσίμων και σε έρευνες για απάτες ΦΠΑ τύπου «καρουζέλ». Όπως μαθαίνουμε ο ένστολος υποστηρίζει πως δεν έχει χέρια και πως του λείπει προσωπικό.

Ωστόσο, με το ίδιο προσωπικό πορεύονταν και οι προκάτοχοί του που είχαν καλή συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Θα μου πείτε ότι αυτά τα λένε αντίπαλοι του που λιγουρεύονται τον θρόνο που έχει. Συνήθως έτσι γίνεται αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μαζί με τον καπνό υπάρχει και φωτιά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !