Το "κάγκελο της κασέτας" στην ΕΥΠ! Δικαστές - δημοσιογράφοι και "συμβόλαια θανάτου" με ήχο και εικόνα. Οι Συριζαίοι πράκτορες μοιράζουν "φρέσκα" ηχητικά με παρακολουθήσεις και οι Νεοδημοκράτες τα "άλλα" με δικαστικούς και δημοσιογράφους που άκουγε η παρέα του Ρουμπάτη.


edolio5 team

Είναι κρίμα, εκτός και αν τα λεφτά είναι πάρα πολλά, το επόμενο διάστημα  να βρεθούν κατηγορούμενοι όσοι προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα τους πετάξουν σαν τα σκυλιά και αυτούς όπως έκαναν και σε προηγούμενους. Αναφέρομαι σε υπαλλήλους της ΕΥΠ που καταστράφηκαν μέσα σε μια νύχτα και ταλαιπωρήθηκαν επί δεκαετίες στα ποινικά δικαστήρια. Το παιχνίδι με την μάχη της κασέτας που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Κατεχάκη δεν έχει προηγούμενο. Για να μην σας κρατώ σε αγωνία, ένα 48ωρο πριν ο Μητσοτάκης πάει στη Βουλή  μπήκε σε εφαρμογή η επιχείρηση "ψάξτε κασέτες από το παρελθόν".

 Επειδή είναι γνωστό ήδη στην κυβέρνηση ότι έρχονται αποκαλύψεις - φωτιά το επόμενο διάστημα που θα οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές κάποιοι εξέχοντες και υπερέχοντες περί τον Μητσοτάκη (εδώ πάει η παροιμία «βάζει η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»), τον διαβεβαίωσαν ότι έχουν τη λύση. Και η λύση ήταν οι συμψηφισμοί. Επειδή υπάρχει κίνδυνος, όπως πιστεύουν (μάλλον έχουν δίκιο) να βγουν συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι υπουργοί ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, ανέθεσαν σε κάποιους να ανοίξουν τα κιτάπια και τα αρχεία στην Υπηρεσία και να ανασυρθούν παλιές συνομιλίες όπου έχουν καταγραφεί δικαστές, δημοσιογράφοι ή άλλα δημοσία πρόσωπα. Έτσι αν προκύψει το κακό , απλώς θα δημοσιευτούν οι παλιές συνομιλίες για να στηριχτεί η επιχειρηματολογία ότι τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν με ορμή και διαστροφή Μητσοτάκη και φυσικά όλο το παλιό υλικό θα στείλει στα πρόθυμα ΜΜΕ για να ισορροπήσει η ζυγαριά.

Υπάρχουν όμως πραγματικά συνομιλίες παλιότερων ετών; Φυσικά και υπάρχουν και μερικές μάλιστα αποτελούν μέρος της δικογραφίας για την Greek Mafia που έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5.  Δεν προέκυψαν όμως γιατί υπήρχε εντολή καταγραφής συνομιλιών κάποιων δικαστών ή δημοσιογράφων από την ΕΥΠ. Αντιθέτως οι καταγραφές έγιναν γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα επικοινώνησαν με κάποιους ποινικούς που ήταν σε επισύνδεση. Μια τέτοια περίπτωση για παράδειγμα είναι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι, αλλά η αστυνομία δεν ξέρει, ούτε θέλει να ξέρει τίποτα για το έγκλημα. Ο Καραϊβάζ επικοινωνούσε με αστυνομικούς και συνεργαζόταν με ποινικούς που ήταν παρακολουθούμενοι ως μέλη της Greek Mafia. Για όλα αυτά επίσης με αναλυτικό έχει αναφερθεί το edolio5.

Έχουν καταγραφεί επίσης δικαστικοί (εξαιτίας πάντα της επικοινωνίας τους με κάποιους που ήταν παρακολουθούμενοι από την ΕΥΠ) σε πολύ ενδιαφέρουσες μάλιστα συνομιλίες να λένε ότι περιμένουν τα «γλυκά» , τις «τούρτες» και τα «ψάρια» . Και φυσικά έχουν καταγραφεί πολιτικοί και πολιτευτές, ανήσυχοι και ομιλητικοί, να μιλούν με την ελληνική Μαφία, ενώ τα τηλέφωνά της ήταν σε συνακρόαση.