Το νέο «χαστούκι» στον Μητσοτάκη από τον Μαρινάκη και ο εκβιασμός της κυβέρνησης σε βάρος του από το 2018 με την κατηγορία του χρηματοδότη στο Noor1 με τους 2,1 τόνους ηρωίνη! Οι καταγγελίες του μεγαλοεφοπλιστή για παρακράτος, εγκληματική οργάνωση, μαφία και ανύπαρκτη κυβέρνηση που διοικεί το ποδόσφαιρο και η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η κακουργηματική κατηγορία που τον διασύρει και οι 3 ανακριτές που εγκατέλειψαν την δικογραφία για να μην γίνει δίκη ποτέ και να είναι «όμηρος».


Του ειδικού συνεργάτη 


Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και δεν αρχίζουν να σκοτεινιάζουν με αίτια το ποδόσφαιρο.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, μετά την χθεσινή (3-12-2023) ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάλεσε τον πρόεδρό της Ευάγγελο Μαρινάκη, αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, Γεώργιο Οικονόμου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο για την Stoiximan Super League, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση και παρακράτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηρίζει ανύπαρκτα τα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη, ισχυριζόμενη ότι έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλε τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές, τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;». Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρίχνει τροχιοδεικτικές βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την τεχνητή ομηρία που βρίσκεται αναφορικά με την εκκρεμότητα που υπάρχει στην δικαιοσύνη ως προς το Noor1. Να θυμίσουμε ότι

Ο τρίτος κατά σειρά ανακριτής που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της τυχόν εμπλοκής του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση χρηματοδότησης για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο “Noor 1”, μετατίθεται με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ενέκρινε τη μετάθεση του Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο Πετρόπουλος χειριζόταν τη δικογραφία σε βάρος του Β. Μαρινάκη και συνεργατών του, εναντίον των οποίων είχε ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος το Μάρτιο του 2018 η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, για κατοχή, διακίνηση, αποθήκευση, χρηματοδότηση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά ανακριτής που έχει χρεωθεί την υπόθεση που αφορά τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, αλλά τελικά δεν θα τη διεκπεραιώσει.
Αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει η Ανακρίτρια Διαφθοράς Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία μετατέθηκε από τον Πειραιά στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2018.
Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η ανακρίτρια Πειραιά, Καλλιόπη Μάντακα, η οποία παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

Ο κ. Πετρόπουλος ορίστηκε τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τον περασμένο Ιούνιο είχε υποβάλει αίτημα να μετατεθεί στα δικαστήρια της Χαλκίδας.

Τότε ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει το αίτημα του, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τη θητεία του ως Ανακριτής Διαφθοράς Πειραιά. Είναι προφανές ότι η εκκρεμότητα αυτή εξυπηρετεί μόνο την κυβέρνηση και όχι τον μεγαλοεφοπλιστή προκειμένου να παραμένει όμηρος εξαιτίας των ΜΜΕ που διαθέτει για να μην τα στρέψει σε βάρος της.

Να ξεκαθαρίσω ότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχω συναντηθεί ποτέ.Δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει.Παρακολουθώ όμως την απίστευτη ομηρία που έχει τεθεί αυτός και η οικογένεια του από μια συμμορία που φιλοδοξεί να τον δει ισόβια στην φυλακή.Αν δεν λεγόταν Μαρινάκης,αν δεν ήταν εφοπλιστής και λεγόταν Μπίχουλας και ήταν φούρναρης θα έγραφα τα ίδια.


Η διαφορά είναι με τούτον εδώ ότι έδωσε καμιά 200 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του για να γίνει ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.Σίτισε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καμιά 15αρια τεμπέληδες που σήμερα παριστάνουν τους υπουργούς,αφιερώνοντας πρωτοσέλιδα στα ΜΜΕ που ελέγχει και σήμερα κάνουν πως δεν το ξέρουν.Η υπόθεση Noor1 που του έχει φορτωθεί στην πλάτη και τον περιφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ως κατηγορούμενο για διεθνές εμπόριο ηρωίνης με την αφεντιά του ως εγκέφαλο είχε αφετηρία μια σπείρα λιμενικών υπαλλήλων,δημοσιογράφων,δικηγόρων και επιχειρηματιών.Μια υπόθεση που εδώ στο edolio5 την γνωρίζουμε άριστα.Ίσως καλύτερα και από τον Γιαννουσάκη.Και ενώ θα περίμενε κανείς οι φίλοι του στην σημερινή κυβέρνηση όχι να το καλύψουν αλλά να τρέξουν με κανονικούς ρυθμούς τις δικαστικές διαδικασίες ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα ή η ενοχή του,αυτοί ως επαγγελματίες εκβιαστές τον κρατούν όμηρο προκειμένου να τον έχουν δεμένο με αλυσίδα και να τον ελέγχουν.Η δύναμη σήμερα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα ΜΜΕ είναι τεράστια.Παρομοιάζετε σε αυτήν που είχε κάποτε ο Χρήστος Λαμπράκης.Οι κρατούντες το γνωρίζουν,τον φοβούνται και για αυτό τον κρατούν με την αλυσίδα του εκβιασμού.Την ευθύνη όμως της ομηρίας του την έχει ο ίδιος.Τους χαϊδεύει και με τα 2 χέρια αντί να τους πλακώσει στα «χαστούκια» αφού μόνο τέτοια αξίζουν. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !