Γελάνε και τα σκυλιά με τους 2 «πινόκιο»! Τελικά δεν θα αγοράσουν όπως παραμύθιαζαν την πιάτσα (για να έχουν σε αναμονή μεροκάματου τους δημοσιογράφους) οι νέοι «Κοσκωτάδες» Μπάκος και Καϋμενάκης την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και το σάιτ «iefimerida». Ήθελαν να πάρουν την «Αττική Οδό» και να κάνουν τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ με τα λεφτά από τα διόδια. Θα κλάψει ο κάθε πικραμένος με τα νέα «νούμερα».

Του ειδικού συνεργάτη

Έχουμε και λέμε! Αποτελεί πλέον οριστική απόφαση των νέων «Κωσκοτάδων» του τόπου Μπάκου και Καϋμενάκη να σταματήσουν κάθε διαπραγμάτευση με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», για την οποία μας είχαν τρελάνει οι αυλικοί τους ότι πρόκειται να την αγοράσουν. Μούφα το έργο!

Οι Μπακοκαυμενάκηδες περίμεναν να πάρουν τσάμπα την Αττική Οδό, αφού κατέθεσαν 1 δις μικρότερη προσφορά από τον πλειοδότη που ήταν η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν από τα διόδια που θα εισπράττουν το «νταβατζιλίκι» που ήθελαν να κάνουν στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση σταμάτησε (άρχισε άραγε ;) και κάθε διαπραγμάτευση που οι ίδιοι έλεγαν ότι κάνουν προκειμένου να αγοράσουν και το site ifimerida. Με αυτά τα δεδομένα οι νέοι «Κωσκοτάδες» αποτελούν πλέον περίγελο της δημοσιογραφικής πιάτσας αφού με τα 2 τοπικά κανάλια που έχουν αγοράσει δεν έχουν την παραμικρή παρέμβαση στα πολιτικά δρόμενα της χώρας. Είναι προφανές ότι το δούλεμα που έχουν φάει από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει προηγούμενο και στο τέλος θα βρεθούν με την Intrakat να φτιάχνουν φωλιές για περιστέρια. Προς το παρόν γελάνε και τα σκυλιά με τους Παραμυθάδες.  Την ίδια ώρα όπως μαθαίνουμε ένας καυτός φάκελος του ΣΔΟΕ που τους αφορά βγήκε από τα αρχεία!


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !