Τα ορφανά του Λαβράνου που αλωνίζουν στην Κατεχάκη και η δικαίωση ενός ακόμη ρεπορτάζ του edolio5! Τα «έργα και οι ημέρες» της εταιρείας ΜΟΡΤΕΚ του Μωραϊτίνη που ανέλαβε τις δουλειές του «αρχι - υποκλοπέα» και οι φιλίες που κρατούν χρόνια με τον Μητσοτάκη.


edolio5 team

Έκπληξη προκάλεσε μαθαίνουμε στους επιτελείς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η πληροφορία πως η ΜΟΡΤΕΚ Τηλεπικοινωνίες ΕΠΕ, που έχει αναφερθεί με αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5, η διάδοχος εταιρεία που ανέλαβε το εφεδρικό σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το γνωστό Tetra, προσλαμβάνει στενούς συνεργάτες του Γιάννη Λαβράνου.

Η ΜΟΡΤΕΚ, που είναι η αντιπρόσωπος της Motorola στην Ελλάδα, ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Νίκο Μωραϊτίνη και σήμερα διοικείται από τον γιό του Γιώργο Μωραϊτίνη, ο οποίος φέρεται να διατηρεί πολύχρονη γνωριμία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από την εποχή που και οι δύο ήταν μαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών.

Το έργο του Tetra, πέρασε προ εβδομάδων από την αμαρτωλή Krikel του Γιάννη Λαβράνου στη MORΤΕΚ όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 την μεθόδευση αυτή.

Ωστόσο, η πληροφορία πως ο Γιώργος Μωραϊτίνης προσέλαβε υψηλόβαθμο στέλεχος της Κrikel στη ΜΟΡΤΕΚ, προκάλεσε αίσθηση διότι το εν λόγω στέλεχος ήταν από το 2013 δίπλα στον Γιάννη Λαβράνο και ξέρει τα πάντα για τις δραστηριότητες για τις οποίες ο πρωταγωνιστής των υποκλοπών ελέγχεται σήμερα από τη Δικαιοσύνη.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !