Πλήρης επιβεβαίωση του edolio5! Εκτός ευρωεκλογών το «μαγαζί - περίγελος» του Βασίλη Στίγκα με απόφαση του Α1 ενώ θεωρείται βέβαιη από το εκλογοδικείο η έκπτωση και των 12 βουλευτών από το κοινοβούλιο. Η δήλωση του «μπροστινού αρχηγού» (!) για «δυνάμεις του σκότους», το οριστικό τέλος ενός τσούρμου ανέργων - αέργων και οι διπλές κάλπες που θα στηθούν σε 12 περιφέρειες της χώρας.


Του ειδικού συνεργάτη

Πλήρης επιβεβαίωση του edolio5 για ακόμη μια φορά.
Οι αναγνώστες του edolio5 γνωρίζουν πως με αποκλειστικά ρεπορτάζ είχαμε αποκαλύψει το οριστικό τέλος του κόμματος - περίγελος αφού οι πληροφορίες που έφταναν στο edolio5 από ανώτατες δικαστικές πηγές δεν άφηναν κανένα περιθώριο για την βεβαιότητα ότι το κόμμα - κέλυφος που έχει ουσιαστικό αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη, ότι θα κοπεί από την δυνατότητα καθόδου στις ευρωεκλογές.

Ήμασταν το πρώτο ΜΜΕ που με απόλυτη δημοσιογραφική σιγουριά, εξαιτίας εγκυρότατων πηγών είχαμε αποκαλύψει την επικείμενη ποινική δίωξη σε βάρος των 11 βουλευτών.

Στα ίδια ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί και επιμένουμε ότι η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου το αργότερο σε 2 - 3 μέρες θα οδηγήσει σε οριστική έκπτωση και τους 12 βουλευτές, που θα πρέπει πάραυτα να εγκαταλείψουν το κοινοβούλιο και να παραδώσουν τα γραφεία που τους έχουν δοθεί. Άμεσος μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιστροφή των μισθών που έχουν λάβει όπως επίσης και της κρατικής χρηματοδότησης των 600.000 ευρώ που πήραν πριν λίγες μέρες.

Η απόφαση έκπτωσης έχει ήδη παρθεί αλλά η διαφωνία σε νομολογικό επίπεδο αφορά την διεξαγωγή εκλογών στις 12 περιφέρειες που θα πρέπει να αναπληρωθούν οι έδρες ή να γίνει αναδιανομή. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ανάμεσα σε αυτή την διαφωνία έδαφος κερδίζει η επανάληψη των εκλογών που θα γίνει αν αυτό συμβεί την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές.
 
Αργά σήμερα το μεσημέρι ο Άρειος Πάγος έδωσε στην δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αυτά που «κόπηκαν» και όπως ήταν φυσικό ο φερόμενος ως αρχηγός των Σπαρτιατών αναφέρθηκε σε «σκοτεινές δυνάμεις» ξεχνώντας ότι ο ίδιος κατέδωσε τους βουλευτές του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως μαφιόζους. Το μόνο που χαρακτήριζε αυτούς τους βουλευτές - όχι όλους - ότι ήταν άνεργοι και άεργοι αφού πολλοί έκαναν δουλειές του ποδαριού και ένα πρωί ορκίστηκαν ως... κοινοβουλευτικές άντρες εισπράττοντας 7500 ευρώ τον μήνα που πολλοί εξ αυτών είναι βέβαιο ότι δεν τα είχαν δει μαζεμένα ούτε στο όνειρο τους.

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε να μην επιτρέψει την κάθοδο στις ευρωεκλογές του κόμματος των Σπαρτιατών.

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές είναι:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΗ
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜέΡΑ 25
ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ανατρεπτική Συνεργασία
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Κίνημα 21
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (Ο.Δ.Ε.Ε.)
Νέα Αριστερά
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Ελλήνων Συνέλευσις
Πράσινο κίνημα
Δημιουργία
ΚΟΣΜΟΣ

Τα κόμματα που παραμένουν εκτός της εκλογικής διαδικασίας των ευρωεκλογών είναι:

Σπαρτιάτες
Οικολόγοι πράσινοι – Πράσινη ενότητα
ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κίνημα Φτωχών Ελλάδος
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
ΚΑΘΑΡΣΗ – Νίκος Αντωνιάδης
Πράσινη Οικολογία
Ελλάδα εμείς
Βόρεια Λέγκα Κράμα
Έλληνες – Δημήτριος Μιχάκης
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΓΙΑΤΗΣ
Ελλήνων Νέα Αρχή
Παιδιά της Ελλάδος


Η αναμενόμενη ετυμηγορία του εκλογοδικείου σε λίγες μέρες και η διάλυση των Σπαρτιατών! Στο κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ο Ηλίας Κασιδιάρης για εξηγήσεις περί των κατηγοριών που εξαπέλυσε ο ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη ως «μπροστινός» Βασίλης Στίγκας για «μαφία» και «Δον Κορλεόνε». Η εμπλοκή 2 δημοσιογράφων και ενός δικηγόρου σε όσα είπε ο πρώην πωλητής σφολιατοειδών στις καταθέσεις του. Έχει μπλέξει όλο τον κόσμο!

Το ρεπορτάζ του edolio5 από τις 12 Μαρτίου και η αντιγραφή του από όλα τα συστημικά ΜΜΕ! Στο κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ο Ηλίας Κασιδιάρης για εξηγήσεις περί των κατηγοριών που εξαπέλυσε ο ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη ως «μπροστινός» Βασίλης Στίγκας για «μαφία» και «Δον Κορλεόνε». Η εμπλοκή 2 δημοσιογράφων και ενός δικηγόρου σε όσα είπε ο πρώην πωλητής σφολιατοειδών στις καταθέσεις του. Οριστική η αναμενόμενη ποινική δίωξη κατά των 11 βουλευτών και η έκπτωση από την βουλή με την επιστροφή της κρατικής χρηματοδότησης και των μισθών που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα.

Ολική παρακμή και διάλυση με αναμενόμενες ποινικές διώξεις στο «μαγαζί» του Στίγκα! Λίγο πριν την απόφαση του εκλογοδικείου που τους πετάει έξω από την Βουλή η εισαγγελέας του Α.Π. στέλνει στο εδώλιο όλους τους βουλευτές των «Σπαρτιατών» που κατέδωσε ο Βασιλάκης. Ένας - ένας ανεξαρτητοποιούνται για να σώσουν ότι σώζεται. Θα τους απαγορευτεί η συμμετοχή στις ευρωεκλογές και θα επιστρέψουν την κρατική χρηματοδότηση και τους μισθούς. Τι θα γίνει με τις έδρες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !