Η αναμενόμενη ετυμηγορία του εκλογοδικείου σε λίγες μέρες και η διάλυση των Σπαρτιατών! Στο κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ο Ηλίας Κασιδιάρης για εξηγήσεις περί των κατηγοριών που εξαπέλυσε ο ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη ως «μπροστινός» Βασίλης Στίγκας για «μαφία» και «Δον Κορλεόνε». Η εμπλοκή 2 δημοσιογράφων και ενός δικηγόρου σε όσα είπε ο πρώην πωλητής σφολιατοειδών στις καταθέσεις του. Έχει μπλέξει όλο τον κόσμο!


edolio5 team

Τελικά ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να γράφει για τον πιο απίθανο πολιτικό γελωτοποιό που πέρασε από την Βουλή στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Φυσικά ο λόγος για τον Βασίλη Στίγκα. Έχει μπερδέψει κόσμο και κοσμάκη με όσα είπε και ξε είπε! Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει αποστείλει κλήση και στον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Το κατώφλι της θα περάσουν και 2 δημοσιογράφοι ( μια γυναίκα ένας άντρας), καθώς και ένας δικηγόρος που δεν είναι ο κ. Κατσιβαρδάς.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την απόφαση της υπόθεσης των Σπαρτιατών και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση οι 12 έδρες που κατέλαβαν οι “Σπαρτιάτες” στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου θα μοιραστούν στα υπόλοιπα κόμματα που ενδεχομένος ένα από αυτά να μην πάρει έδρα εξαιτίας του λογισμικού που θα κάνει την κατανομή.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !