Μετά από 3 αναβολές την Παρασκευή 24/11 στο εδώλιο ο π. αρχηγός των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών Γιάννης Ρουμπάτης! Η μηνύτρια πρώην διευθύντρια της ΕΥΠ, (Αγγελική Ρ.) η παρενόχληση, η επίδειξη με τα κόκκινα εσώρουχα στο γραφείο που της ζητούσε να φορέσει και ο μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.


Του ειδικού συνεργάτη 

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη έχει αναβληθεί για τρίτη φορά λόγω κωλύματος του δικηγόρου του κ. Ρουμπάτη ο οποίος στην τελευταία διαδικασία τον περασμένο Ιούνιο είχε δεσμευτεί πέρα πάσης αμφιβολίας στην Έδρα του δικαστηρίου για την εξέλιξη της δίκης στις 27 Σεπτέμβρη. Η πρώτη διαδικασία πριν μήνες είχε αναβληθεί λόγω ωραρίου. Η υπόθεση ήταν το Νούμερο 22 στο πινάκιο. Η τελευταία φορά που πάλι αναβλήθηκε ήταν το Νο 10 στο Πινάκιο.

Η μηνύτρια κα Αγγελική Ρ. μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα, όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε για πρώτη φορά στο edolio5, με την ανάλογη κάλυψη των ματιών για ευνόητους λόγους εξαιτίας της θέσεως που υπηρετούσε, υπήρξε υφισταμένη του κ Ρουμπάτη στην ΕΥΠ, ως προϊσταμένη μιας από τις πιο ευαίσθητες μονάδες της ΕΥΠ, στην Θράκη. Να σημειώσουμε ότι η ίδια παρίστατο στο δικαστήριο μετά του δικηγόρου της αλλά και με την παρουσία μαρτύρων της εκ των οποίων κάποιοι προσέρχονται στο δικαστήριο από την Θράκη σε όλες τις δικασίμους που έχουν οριστεί μέχρι σήμερα. Από την πλευρά του Ρουμπάτη έχει παραστεί μέχρι σήμερα μόνο ένας εκ των βοηθών του δικηγόρου του για να ζητήσει τις αναβολές που αναφέραμε παραπάνω. Θα αποτελεί σκάνδαλο εάν και αυτή την φορά η δίκη που έχει προσδιοριστεί για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου αναβληθεί για οποιονδήποτε λόγο. Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 θα είναι πάλι εκεί. Ελπίζουμε να είναι και ο κατηγορούμενος Ρουμπάτης μαζί με τους δικούς του μάρτυρες μεταξύ των οποίων όπως πληροφορηθήκαμε θα είναι και η σύζυγος του. Να σημειώσουμε ότι μάρτυρας υπερασπίσεως του Γιάννη Ρουμπάτη είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης όπως έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5.

Διαβάστε την υπόθεση

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !