«Συνελήφθη» ψευδόμενος ο Οικονόμου! Ο «δράκος των Εξαρχείων» και η αποπομπή του διοικητή του Α.Τ. Ωρωπού για να καλύψουν την ανικανότητα της ηγεσίας της ΕΛΑΣ! Με επίσημο έγγραφο στην εισαγγελία (ΑΠ1020/7361/1-α) όλοι γνώριζαν ότι ο αλλοδαπός βιαστής έχει εξαφανιστεί από παντού, μόλις αποφυλακίστηκε και δεν δίνει παρόν.


edolio5 team

Έγγραφο που αποδεικνύει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο διοικητής του Α.Τ. Ωρωπού είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση του «Δράκου των Εξαρχείων», που κατηγορείται για τις έξι επιθέσεις σε γυναίκες στα νότια προάστια και στα Εξάρχεια, και ότι δεν είχε παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού, εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου και με αριθμό πρωτοκόλλου 1020/7369/1-α ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας αναφέρει στις δικαστικές αρχές ότι «ο αναγραφόμενος στο θέμα υπόχρεος ουδέποτε εμφανίστηκε στην υπηρεσία μας από αρχής επιβολής των περιοριστικών του όρων μέχρι και την 

Μόλις μια ημέρα δηλαδή μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων, μέσω επίσημης αλληλογραφίας, ο συγκεκριμένος αξιωματικός ενημερώνει όπως οφείλει τις δικαστικές αρχές. Παρόλα αυτά χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, σε επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε πως «μετά από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ζήτησε την διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντα για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια καθώς και την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού».

Άραγε, ο Οικονόμου πριν «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ρώτησε τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό το έγγραφο; Μήπως ήθελε να καλύψει τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μαυρόπουλο που όλα δείχνουν ότι πλέον δεν έχει καμία διοικητική και επιχειρησιακή μέριμνα αλλά κουμάντο κάνουν εξωθεσμικοί παράγοντες - θαμώνες του Μεγάρου Μαξίμου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !