Μπέρδεψε την "λόλα" της Τρούμπας...με το τηλεοπτικό studio!Τα SMS του "Mr 25.000" στο edolio5 που μας καλεί... σε διάλογο με βρισιές και απειλές και...χωρίς να έρχεται!


Του Άρη Σπίνου 

Ο μόνος λόγος που παρουσιάζουμε το θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι δεχτήκαμε πολλά e-mail από φίλους και εχθρούς σχετικά με την πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο από τον "Mr 25.000" αναφορικά με όσα έχουμε γράψει για αυτόν. Μια πρόσκληση  που αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή.

Η μοναδική προϋπόθεση, όπως είχαμε γράψει σε σχετική ανάρτηση ήταν η εκπομπή να ήταν ζωντανή σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό. Ακόμη και με χορηγό τον Χασάπη που πλήρωνε στο παρελθόν εκπομπές στο EXTRA  προκειμένου να προπαγανδίζει ο "Mr 25.000" το μαγαζί του. Προφανώς όμως οι παλιές συνήθεις δεν κόβονται. 

Ο προσκαλών μπέρδεψε συμπεριφορές και τακτική της άλλοτε ένδοξης... περιοχής Τρούμπας στον Πειραιά.Όταν κάποιος δεν θέλει επί της ουσίας να συναντηθεί δημόσια με αυτόν που έχει προσκαλέσει φροντίζει να δυναμιτίζει με απειλές και ψευτομαγκίες την συνάντηση αυτή. 

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση στο edolio5 ως προς την αποδοχή της πρόσκλησης ο "Mr 25.000" μας έστειλε SMS ότι μας περιμένει... για να μας δείρει.Αντιλαμβανόμαστε ότι η αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου δημιουργεί εκνευρισμό.

Εμείς δεν είμαστε ούτε μπράβοι ούτε πορτιέρηδες σε καμπαρέ. Είμαστε δημοσιογράφοι  και κάνουμε διάλογο, με αυτούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Δημοσιεύουμε όλα τα SMS για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

 "Mr 25.000"

 edolio5:

                                                                      "Mr 25.000"

                                                                         edolio5:

                                                                    "Mr 25.000":