Υπόθεση Noor1! "Παίζει τα ρέστα του" ο λιμενικός Χρηστοφορίδης που κατηγορείται ως ύποπτος για κακούργημα προκειμένου να μην τον θέσουν σε αργία! Κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης κατά του εισαγγελέα...για να κερδίσει χρόνο.



Του Άρη Σπίνου 

Την εξαίρεση του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά Στρατιωτικού Δικαστή Α΄ Βασιλείου Μακρή, ζητά ο σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτης Χριστοφορίδης εναντίον του οποίου ο εισαγγελικός λειτουργός διενεργεί προκαταρκτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος  με βάση τις καταγγελίες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη και του  Ευθύμιου Γιαννουσάκη, κατηγορούμενου για την υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Ο λιμενικός ζητά την εξαίρεση τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά από την προκαταρκτική εξέταση, καταγγέλλοντας πράξεις που «προκαλούν υπόνοιες μεροληψίας εις βάρος μου, αποδεικνυόμενες με γεγονότα που μπορούν να δικαιολογήσουν εμφανώς δυσπιστία για την αμεροληψία του» όπως αναφέρεται στην αίτηση εξαίρεσης του κ. Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από νομικούς και δικαστικούς κύκλους η αίτηση εξαίρεσης δεν θα έχει καμία θετική τύχη και γίνετε προκειμένου να κερδίσει χρόνο ο συγκεκριμένος αξιωματικός μέχρι να τεθεί σε αργία,γεγονός που θα συμβεί όταν του απαγγελθεί η κατηγορία. Τώρα έχει κληθεί ως ύποπτος.