Να εύχεται ο "Πατριώτης της Κονόμας" και η παρέα του να μην μιλήσει!!Ανεβλήθη η δίκη του "πρωτοπαλίκαρου" της Χ.Α. Χρήστου Ζέρβα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζερβας Μιχαλολιακος"
Του Άρη Σπίνου
Για τον επόμενο μήνα αναβλήθηκε η δίκη του Χρήστου Ζέρβα στο ΣΤ’ Τριμελές Κακουργημάτων για τη δολοφονική επίθεση σύμφωνα με την δικογραφία κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη τον Μάρτη του 2017 έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στη Μεσογείων, επειδή δεν πρόλαβε να εκδικαστεί η υπόθεση.
Ο Ζέρβας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος του φοιτητή.Το edolio5 σε πρόσφατη ανάρτησή του παρουσίασε πως ο Ζέρβας ήταν ένας ακόμη "αναλώσιμος" για τον "Πατριώτη της Κονόμας"Μιλώντας με ανθρώπους του περιβαλλοντός του μας είπαν:"Να εύχεται ο Νικολάκης  και η παρέα του να μην αποφασίσει να μιλήσει ο Χρήστος.Τα πήρε όλα πάνω του χωρίς να έχει καμία ευθύνη.Όσο για αυτούς που παριστάνουν ακόμη τους πατριώτες και σιτίζονται από την αυλή του ηγετίσκου δεν θέλει ούτε να τους βλέπει όπως φυσικά ούτε τον νεκροθάφτη της Χ.Α." "Συνήγορος του κατηγορουμένου Ζέρβα ανέλαβε η ποινικολόγος Πανταζή.