Μόνο στο edolio5!!11 αλήθειες μόνο για μυημένους


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΑΝΔΑΛΟ"
Του Άρη Σπίνου

1)Στην μαύρη λίστα του Μαξίμου βρίσκεται ο Δημήτρης Καλογερόπουλος,πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω εξαιτίας ενός ντοσιέ με τα έργα και τις ημέρες του ως Γ.Γ. στην διαχείριση  αποβλήτων.
2)Ο γιος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκα  δουλεύει στην κατασκευαστική  εταιρία Κόκκαλη,ως πολιτικός μηχανικός,που παίρνει πολλές και καλές δουλειές στην ίδια Περιφέρεια.
Φυσικά όλα νόμιμα!!
3)Έχει πλάκα!!Το Σαββάτο δουλεύει σε εφημερίδα ιδιοκτήτη που τον βρίζει την Δευτέρα στην εκπομπή που εμφανίζετε!!Αχ Μαιρούλα!!
4)Πολύ κοντά στην αποκάλυψη βιομηχανίας πλαστών Ιατρικών πιστοποιητικών θανάτων από γιατρούς της "γειτονιάς"βρίσκετε το εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
5)Το πειθαρχικό της ολομέλειας του Α.Π. βρίσκεται η υπόθεση πρώην γυναίκας προέδρου εφετών η οποία είχε απολυθεί ως ανεπαρκής πριν 2 χρόνια και η οποία ζητάει να επανέλθει στο δικαστικό σώμα!!Είναι χήρα Αρεοπαγίτη  
6)2 εισαγγελείς και μία πρωτοδίκης βρίσκονται προ-της οριστικής εξόδου  λόγο τεμπελιάς και υπηρεσιακής ανεπάρκειας
7)Ο junior Κόκκαλης (Ντίνος)δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λεφτά σε Μ.Μ.Ε. για να στήριξη τον Τσίπρα.Με το ζόρι έβαλε 30.000 ευρώ και έφτιαξε τον ισότοπο Lapolitica.gr.Τώρα αν η οικογένεια του πήρε δουλειές 900.000.000 εκ. ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  είναι άλλη ιστορία.Α!!Έδωσε και 100.000 στο κόντρα!!
8)O Βρυώνης του EXTRA ζήτησε 7.000.000 ευρώ από τον Μελισσανίδη  για να του δώσει τον σταθμό προκειμένου να φτιάξει το AEK TV
9)Θέμα εβδομάδων είναι η οριστική απόλυση του Βερίκιου από το ALPHA.
10)Ο μήνας του μέλιτος μεταξύ ΣΚΑΙ  και κυβέρνησης αρχίζει να τελειώνει.Η μη έγκριση του δανείου  20 εκατ.ευρώ ήταν μόνο η αφορμή.
11)Ανώτερος αξιωματικός της ασφάλειας Αττικής σύντομα θα απολογηθεί εξαιτίας σοβαρής δικογραφίας που εκκρεμεί σε βάρος του στην εισαγγελία διαφθοράς