Η ντροπή με υπογραφή ενός διοικητή νοσοκομείου! Η περίθαλψη με «απόλυτη προτεραιότητα» των VIP επισκεπτών για τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα. Η παράκαμψη της «σειράς του λαού» που θα περιμένει για να περάσουν οι μεγαλόσχημοι και οι εκλεκτοί που θα μένουν στα ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot”.


edolio5 team

Την περίθαλψη κατά «απόλυτη προτεραιότητα» των VIP επισκεπτών στην χώρα για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα ζητά με μία πρωτοφανή και άκρως προκλητική απόφαση ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξηλώνει το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία στενάζουν από τα ράντζα και τις ατελείωτες ελλείψεις.

Επιτέλους ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενους στο εδώλιο τον πάτερ Αντώνιο και άλλους 7 π. υπαλλήλους της «Κιβωτού του Κόσμου»! Οι σωματικές κακοποιήσεις ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της. Εκκρεμούν 2 ακόμα δίκες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και οικονομικά σκάνδαλα.


edolio5 team

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη με κατηγορούμενους στο εδώλιο τον Πάτερ Αντώνιο και 7 ακόμα άτομα μετά από αναβολές και δικονομικά τεχνάσματα! 

Πλήρης ανατροπή και δικαστική έκπληξη! Η εισαγγελέας στην δίκη της Folli Follie πρότεινε την απαλλαγή του Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ζήτησε την αθώωση της συζύγου και των άλλων κατηγορουμένων από κάθε κατηγορία. 29/5 η συνέχεια της δίκης.


edolio5 team

Την αθώωση του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου της Folli Follie για τρία κακουργήματα πρότεινε η εισαγγελέας σήμερα 17 Μαΐου. 

Η Καλλιόπη Βαρδάκη αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου! Μια Κρητικιά με τσαγανό που δεν «μασάει» και άφησε δείγματα εργατικότητας και εντιμότητας ως προϊσταμένη στην εισαγγελία εφετών στην Αθήνα και στην εισαγγελία Πειραιά.


edolio5 team

Ο «κόσμος» των δικαστηρίων είναι μικρός και ο κάθε λειτουργός του αφήνει εμφανή σημάδια στο πέρασμα του καλά ή κακά που φαίνονται από μακριά.

Στο αρχείο οι ψευδείς «καταγγελίες» στο ΣΔΟΕ σε βάρος του εφοπλιστή Μιχαήλ Μπουδούρογλου! Ο «ανώνυμος» πληροφοριοδότης και ο εκβιασμός από π. υπάλληλο του που παραπέμπεται να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος.


edolio5 team

Δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία που όταν κάποιος χάνει το μεροκάματο από τον ευεργέτη του, εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς του, «δαγκώνει» το χέρι που τον τάιζε!

Το εδώλιο για στημένο ναυάγιο του πλοίου Αγία Ζώνη δείχνει ο εισαγγελέας! Οι 5 κατηγορούμενοι και τα 90.000.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή ένωση που «έβαλαν στο μάτι» για να καθαρίσουν την περιοχή από τους 2.500 τόνους μαζούτ.


edolio5 team

Μπορεί να πέρασαν 7 χρόνια και η υπόθεση να έχει ξεχαστεί αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθηνών.

«Τέλος. Μόνο εγώ θα μιλάω μαζί τους»! Οι επαφές του Μητσοτάκη με τους ολιγάρχες και πάσης φύσεως παράγοντες και διαπλεκόμενους, χωρίς μεσάζοντες και απαιτητικούς που «φουσκώνουν» τις «απαιτήσεις». Η καλή αρχή έγινε με τραπέζωμα σε νησί του Αιγαίου μετά συζύγων και τέκνων σε καναλάρχη.


Του ειδικού συνεργάτη 

Τα παίρνει όλα πάνω του ο Κυριάκος ! 

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και το ψάξιμο της υπόθεσης στο επόμενο διάστημα για να βρεθούν στοιχεία! Η εξάντληση της προφυλάκισης των αδερφών Λάλα στους 18 μήνες και το βούλευμα που τους οδηγεί από τα «αποδυτήρια» στην αθώωση από τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ως εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ.


Του ειδικού συνεργάτη

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου, το δικαστικό συμβούλιο που έκρινε την αίτηση αποφυλάκισης των κατηγορουμένων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ δεν ήθελε να χαλάσει το προφίλ της κυβέρνησης και να αφήσει ελεύθερους τους πολυδιαφημισμένους συλληφθέντες. 

Όλα τα ονόματα! Οι προαγωγές στην δικαιοσύνη σε θέσεις - κλειδιά και η «τιμωρία» με στασιμότητα σε όσους «ξεχνούν» δικογραφίες στα συρτάρια. Η «βουτιά» στην επετηρίδα από το ανώτατο συμβούλιο και τα ονόματα που ξέχασαν.


edolio5 team

Άλλοι χάρηκαν και άλλοι ακόμα κλαίνε!

Απαλλακτική η πρόταση του εισαγγελέα για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο! Η κατηγορία για βιασμό σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου και οι αμφιβολίες. «Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να καταδικάσω ελαφρά την καρδία. Η μηνύτρια δεν με έπεισε ότι αυτά που κατέθεσε τα έζησε.»


edolio5 team

Την απαλλαγή, λόγω αμφιβολιών, του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου από την κατηγορία του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, το 2010, εισηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Εισαγγελέας της Έδρας.

Αθώος ο Ιρανός Σερίφη Ζιντάστι που είχε «δώσει» ο Γιαννουσάκης ως εγκέφαλο του Noor1! Η δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, τα έγγραφα απόδειξης ότι ο κατηγορούμενος ήταν πράκτορας της DEA, η δολοφονία της κόρης του και ενός ακόμη συνεργού και οι αγορεύσεις της εισαγγελέως Αρετής Σκαφίδα και του προέδρου της έδρας Νικηφόρου Πρίντζη. Η κατάθεση του αρχιπλοιάρχου που επόπτευε την έρευνα Γιώργου Κατσούλη.


edolio5 team

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις λεπτομέρειες αυτής της πολύκροτης υπόθεσης γνώριζαν εκ των προτέρων πως όσα είχε ισχυριστεί ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης για τον Ιρανό Σερίφη Ζιντάστι δεν ήταν αληθινά αφού πολλές φορές έχει αλλάξει τις καταθέσεις του ισχυριζόμενος διαφορετικά πράγματα. 

Επιστολή «βόμβα» σε Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα»: «Αδυνατώ να υπογράφω απευθείας αναθέσεις». Καταγγέλλει τα «έργα» Αυγενάκη και τον «κύκλο των φίλων» του υπουργού.


edolio5 team

Την παραίτηση του στη διάθεση του πρωθυπουργού έθεσε στις 12 Μαΐου μέσω επιστολής ο πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού, «Δήμητρα», Σέρκος Χαρουτουνιάν, καταγγέλλοντας -μεταξύ άλλων- πως του «ζητείται επιτακτικά με βάση ποικίλες προφάσεις» η υπογραφή απευθείας αναθέσεων έργων, κάτι που αδυνατεί να συνεχίσει να κάνει.

Το μοναστήρια εγκαταλείπουν τον δάσκαλο! Οι νέες δημοσκοπήσεις που δείχνει το Colpo Grosso και τις εντολές Μαξίμου για το ψυχολογικό πόλεμο στον Βελόπουλο. «Μην του δίνετε διψήφιο νούμερο». Καμία ελπίδα για εκλογή ευρωβουλευτή για Νατσιό, Λατινοπούλου, Βαρουφάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.


edolio5 team

Όσο πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών η κυβέρνηση παίζει τα ρέστα της προκειμένου να πείσει πως όχι μόνο δεν έχουν επηρεαστεί οι ψηφοφόροι της από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ , την επέλαση αλαζονείας του Ράμα στην Αθήνα και τις καρπαζιές από την Τουρκία 3 φορές την εβδομάδα, αλλά είναι και κερδισμένη. 

Ramazan Baygara! Δολοφόνησε αντίπαλο συμμορίας στην Τουρκία και συνελήφθη στους Αμπελοκήπους. Τα 14 εντάλματα, η εκτέλεση του αδελφού του που τον έκανε διάδοχο, η κινητοποίηση της Interpol και η κατά τύχη ανακάλυψη του από την ΕΥΠ σε «παράπλευρη επιχείρηση» για σύλληψη ομοεθνών του στην Κρήτη.


edolio5 team

Στην Αθήνα συνελήφθη ο αρχηγός διαβόητης συμμορίας που δραστηριοποιείται στο οργανωμένο έγκλημα και έχει έδρα στα Άδανα, στην Τουρκία. Πρόκειται για τον 29χρονο Ramazan Baygara.

Ελέγχονται για ξέπλυμα χρήματος και καταθέσεις 7 εκατ. ευρώ! Στέλεχος του ΟΣΕ που κατηγορείται για κακούργημα στην υπόθεση Τεμπών και ένας π. διευθυντής της περιφέρειας Αττικής που παραιτήθηκαν «σε μια νύχτα» στο στόχαστρο του Βουρλιώτη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που τους κάρφωσε.


Του ειδικού συνεργάτη

Έχουμε και λέμε φρέσκο ρεπορτάζ σήμερα από την οδό Πειραιώς όπου στεγάζεται εντός του ΣΔΟΕ η αρχή ελέγχου για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι έρευνες αφορούν 3 πρόσωπα και επικεντρώνονται στον ελληνικό σιδηρόδρομο και στην περιφέρεια Αττικής.

Ξεφτιλίζουν τον Ιβάν Σαββίδη και το OPEN! Ζει μέρες Trash Tv η Ελληνική τηλεόραση με τον Νίκο Κοκλώνη και ένα τσούρμο κοριτσόπουλα που ονειρεύονται να γίνουν Έλη Στάη. Κλαίνε τα λεφτά τους οι χορηγοί για την ανύπαρκτη τηλεθέαση ενός τηλεοπτικού σκουπιδιού.


Του ειδικού συνεργάτη

Αν κάποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από τον ελεγχόμενο για εγκληματική οργάνωση από την δικαιοσύνη, τηλεπαρουσιαστή που χρεοκόπησε και βάρεσε κανόνι και ξανά προς την δόξα τραβά κουμπώνοντας το πουκάμισο μόνο μέχρι τον αφαλό μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτα για τον Νίκο Κοκλώνη! 

Λατινοπούλου και Μυτιλιναίος «εις πολιτική σάρκα μία»! Τα τηλεφωνήματα σε «πρόθυμα» ΜΜΕ από το διαφημιστικό pay - roll του ολιγάρχη της ενέργειας για να γράψουν καλές κουβέντες για το όμορφο κορίτσι της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν την ψηφίζουν μόνο οι φωστήρες δημοσκόποι για να κάνουν το χατίρι του Ευάγγελου και να δώσουν ζωή στο 0,4%.


Του ειδικού συνεργάτη

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις σε ΜΜΕ θα δεις και ένα non paper για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, προκειμένου ο πρόθυμος συντάκτης να γράψει μια καλή κουβέντα διαφορετικά η διαφήμιση από τον όμιλο Μυτιλιναίου θα κοπεί!

Ο γάμος του γιου της οικογένειας του εφοπλιστή Ξυλά και οι πλοιοκτήτες χωρίς κουπί! Γραφικοί τύποι με την σαμπάνια στο χέρι, κόκκινο παντελόνι και κροκοδιλέ παπούτσια έδωσαν το παρόν στο κτήμα του Ευάγγελου Πιστιόλη. Οι 10 κόκκινες Ferrari στο υπόγειο και η π. σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου (που είναι με το ένα πόδι στην φυλακή) ξεφάντωσε μέχρι το πρωί χορεύοντας Καλαματιανό.


edolio5 team

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Ξυλά είναι μια σοβαρή εφοπλιστική παρουσία στα Ελληνικά δρόμενα. 

Στο ταβερνάκι «Έλια και τσίπουρο» Γεραπετρίτης και Κουτναζής την Παρασκευή το μεσημέρι και ο άγνωστος επισκέπτης! Όταν οι δύο τους κρυμμένοι στην γωνιά έτρωγαν και σιγοψιθύριζαν, τους την «έπεσε» ένας κύριος που «έδιωξε» τον υπουργό Εξωτερικών και απαίτησε να τα πει κατά μόνας με τον γραμματέα του πρωθυπουργού.


Του ειδικού συνεργάτη

Λίγα μέτρα μακριά από το υπουργείο Εξωτερικών , στην οδό Ζαλοκώστα η αλήθεια είναι ότι έχε ωραίους μεζέδες. 

Το 1.500.000 ευρώ εγγύηση για να μην πάνε φυλακή Εξάρχου και Κούτρας ήταν μόνο μια προειδοποίηση! Οι οφειλές των 50 εκατ. ευρώ του Αλβανικού δημοσίου και οι «καρπαζιές» από το Μαξίμου σε Μπάκο και Καϋμενάκη να τα θεωρήσουν «γραμμένα στην άμμο» και ξεχασμένα.


edolio5 team

Θα σας ενημερώσω σήμερα για μια υπόθεση που είναι θαμμένη στα συρτάρια του υπουργείου Εξωτερικών. 

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Δημήτρη Βανδόρου, δικαστή στο ΣτΕ και η επανάληψη εκδίκασης μιας υπόθεσης που καίει! Το καζίνο της Πάρνηθας που μεταφέρεται στο Μαρούσι, η προσφυγή ακυρότητας από σωματεία και δήμους, η «μάχη» 18 δικηγόρων και η δυσαρέσκεια Λασκαρίδη και Κόκκαλη για την επένδυση


edolio5 team

Στις 17 Ιουλίου 2024 θα βρεθεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) ξανά, αυτή η υπόθεση της μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι δίνοντας νέα αναβολή στην πολυπόθητη επένδυση που έχουν σχεδιάσει με την ανοχή της κυβέρνησης οι Λασκαρίδης και Κόκκαλης κόντρα στην επιθυμία των κατοίκων.

Ετοιμάζουν νέα συγκάλυψη στην κυβέρνηση και παριστάνει την ανήξερη η υπουργός ενώ είναι «θέμα» πρωτοετή φοιτητή νομικής! Αντίγραφα (!) της δικογραφίας για την εικονική διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών ζητάει η Κεραμέως ενώ θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξει την μήνυση του υπαλλήλου για να έχει πρόσβαση.


edolio5 team

Κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση αυτή και τα ερωτήματα πληθαίνουν!

Ο «εξαφανισμένος» Έρβις Μαρτινάι έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Αλβανού στον Βύρωνα! Ο «Βασιλιάς του τζόγου», οι διάδοχοι του, οι 2 δολοφονίες που είχε χρεωθεί ο νεκρός και η συμμορία με ανιψιό βουλευτή του Ράμα που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος.


edolio5 team

Ο 32χρονος νεκρός Αλβανός Μπραχίμι δεν ζούσε στην Ελλάδα αλλά είχε έρθει στην Αθήνα για να γιορτάσει το Πάσχα με την οικογένειά του, η οποία έμενε σε διαμέρισμα κοντά στο σημείο όπου τον εκτέλεσαν.

Το πε - το πε ο Παπαγάλος! Ο καυτός γεροντοέρωτας του 67χρονου γνωστού επιχειρηματία με την 23χρονη υπάλληλο του και το πάρτι στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για τον αρραβώνα. Ο Πανταζής με την κορούλα του και το ζεϊμπέκικο που έριξε νοκ - άουτ τον γόη.


Του ειδικού συνεργάτη 

Σας έχω ενημερώσει ήδη για τον μεγάλο γεροντό έρωτα που οδηγήθηκε σε αρραβώνα ανάμεσα σε έναν 67χρονο επιχειρηματία με 23χρονη κυρία που είναι υπάλληλος του.

Μια εβδομάδα όλο συναντήσεις! Τα ραντεβού της γοητευτικής Αλβανίδας Πρέσβειρας στην Αθήνα Λουέλα Χαϊνταράγκα, ο «ψηλός» από την ΕΥΠ, τα 2 «παιδιά» από την κρατική ασφάλεια και ο καλοντυμένος της CIA που περίμενε στο GB Roof Garden το πρωί της Δευτέρας για ένα απολαυστικό brunch.


Του ειδικού συνεργάτη 

Για την επίσκεψη Ράμα αύριο στην Αθήνα ξέρετε όλοι! Ας πούμε κάτι όμως που δεν ξέρετε! 

Όλο το κατηγορητήριο! Οι απολογίες στην ανακρίτρια Σαλάπα και τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ που «έθαψαν» την είδηση για να μην χάσουν την διαφήμιση της Intrakat και του ΑΚΤΩΡ. Οι κατηγορούμενοι για κακουργήματα Αλέξανδρος Εξάρχου και Δημήτρης Κούτρας που πλήρωσαν εγγυήσεις - μαμούθ για να μην πάνε φυλακή. Η εταιρεία του χρηματιστηρίου, η σιωπή της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και ο «μελλόνυμφος» CEO που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Του ειδικού συνεργάτη

Ανάμεσα στα 23 πρόσωπα κατά των οποίων έχει ασκήσει ποινικές διώξεις η Ευρωπαία εισαγγελέας για τη μη εκτέλεση της σύμβασης 717, η οποία αν είχε εκτελεστεί θα είχε αποφευχθεί το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, βρίσκονται οι επικεφαλής τριών ισχυρών εταιρειών.

Τα γενέθλια της Ντόρας και η προτίμηση στον Μαρινάκη από τον αδερφό της! Σε διάλυση η «Αγία οικογένεια» και η εντολή της Μαρέβας στον Μητσοτάκη να μην πάει στο πάρτι της αδερφής του. «Σου έχω πει ούτε καλημέρα με αυτήν.»


edolio5 team

Λίγο πολύ η είδηση είναι γνωστή αλλά το παρασκήνιο άγνωστο!

Περίμενε «συμβόλαιο» σε βάρος του και κρυβόταν στο Ντουμπάι! Η Αλβανική μαφία και η ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα σε μέλος αντίπαλης συμμορίας που είχε προσπαθήσει να εκτελέσει μέλος της. Η ερωμένη του στην Αθήνα που ήρθε να συναντήσει το Πάσχα μαζί με το παιδί τους και χρησιμοποιήθηκε ως «παγίδα» χωρίς να το ξέρει από τους δολοφόνους.


edolio5 team

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το προφίλ του 32χρονου Αλβανού που εκτελέστηκε μαφιόζικα το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή του Βύρωνα τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της γυναίκας που τον συνόδευε.

Τα «έξυπνα πουλιά» του ΤΕΕ «από τη μύτη πιάνονται»! Οι μοιρασιές των 180 εκατ. ευρώ, ο Στασινός, οι κουμπαριές, οι σχέσεις με την εκκλησία, οι καταγγελίες στην DGcomp, η ευρωπαϊκή εισαγγελία και στο βάθος ο Πέτρος Σουρέτης.


edolio5 team

Κάτι μου λέει ότι μια ακόμη δικογραφία θα αρχίσει σιγά - σιγά να παίρνει σάρκα και οστά υπό την εποπτεία της ευρωπαϊκής εισαγγελέως Λάουρα Κόντρουτσα Κόβεσι.