Τα «έξυπνα πουλιά» του ΤΕΕ «από τη μύτη πιάνονται»! Οι μοιρασιές των 180 εκατ. ευρώ, ο Στασινός, οι κουμπαριές, οι σχέσεις με την εκκλησία, οι καταγγελίες στην DGcomp, η ευρωπαϊκή εισαγγελία και στο βάθος ο Πέτρος Σουρέτης.


edolio5 team

Κάτι μου λέει ότι μια ακόμη δικογραφία θα αρχίσει σιγά - σιγά να παίρνει σάρκα και οστά υπό την εποπτεία της ευρωπαϊκής εισαγγελέως Λάουρα Κόντρουτσα Κόβεσι.
Με αφορμή την πρόσφατη διαγωνιστική διαδικασία από το ΤΕΕ για τις «έξυπνες γέφυρες» σε 13 Περιφέρειες της χώρας, ένα έργο που θα φτάσει τα 180 εκατ. ευρώ βάσει του δικαιώματος προαίρεσης που δύναται να ασκήσει το ΤΕΕ, που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, διερωτώμαι από πού κι ως πού το Τεχνικό Επιμελητήριο αναδείχθηκε ως καθοδηγητής μείζονος σημασίας διαγωνιστικών διαδικασιών τεράστιων προϋπολογισμών! Ποιοι και γιατί ανέδειξαν τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Στασινό σε κομβικό παράγοντα μιας πρωτοφανούς μοιρασιάς έργων, με πρόσχημα την Πληροφορική και τις Ψηφιοποιήσεις, δεδομένου ότι τους διαγωνισμούς για τα μεγάλα τεχνικά έργα τους βγάζει το Υπ. Υποδομών ως μόνος αρμόδιος φορέας!

Βεβαίως μπορεί κανείς να θυμηθεί πολύ εύκολα, τις παρουσίες - εμφανίσεις του περίφημου Στασινού στο Υπ. Υποδομών, ως παράγοντα των μεγάλων έργων, όταν ελάμβαναν χώρα οι συναντήσεις των κορυφαίων εργολάβων με τον Κ. Καραμανλή και με απευθείας τηλεδιάσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αφού λοιπόν ο Στασινός, με τις γνωστές προσωπικές σχέσεις και κουμπαριές, ως άνθρωπος της …Εκκλησίας και αυτός, δεν κατάφερε να παίξει μπάλα με τις μοιρασιές στα μεγάλα έργα, χώθηκε στα έργα πληροφορικής ως παράγων των ψηφιοποιήσεων! Και βγάζει αφειδώς διαγωνισμούς, από υποθηκοφυλακεία μέχρι έξυπνες γέφυρες, όπου το ροτέισον πάει σύννεφο! Πίσω από όλα αυτά μαθαίνω ο Πέτρος Σουρέτης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που έχει και εκκλησιαστικές ευλογίες. Μια χαρά κτήμα έχει στην Κόρινθο γεμάτο από ελιές όπου συχνά - πυκνά κάνει πάρτι και καλεί φίλους και γνωστούς. Τι τα θέλει τα πήγαινε έλα σε δικαστικές κλήσεις ; 

Να θυμίσω ότι κάποιοι λησμονούν ότι τα «έξυπνα πουλιά» από τη μύτη πιάνονται! Και μαθαίνω ότι ήδη οι νέες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή επιτροπή DGcomp δίνουν και παίρνουν. Οπότε πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει νέος γύρος της Ευρωπαίας Εισαγγελέως και νέο ντου από την Επ. Ανταγωνισμού σε γραφεία και σπίτια όπου θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης! Εγώ το είπα πάντως γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Η ευρωπαϊκή εισαγγελέας δεν αστειεύεται όπως δείχνει.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !